کار پلیس در شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسیننژاد شایسته قدردانی است اما برای خانواده داغدار و خانواده های نگران از احتمال تکرار چنین حوادثی برای آنان و فرزندان شان چه فکری شده است؟
حجت الاسلام و المسلمین احمد مازنی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در یادداشتی برای جماران نوشت:
خبر قتل الهه حسیننژاد، دختر جوانی که از چهارم خردادماه ناپدید شده بود، برای عموم مردم ایران خبری تلخ و غم انگیز است الهه قربانی یک سرقت مرگبار شد، پلیس آگاهی خبر کشف جسد او و دستگیری قاتل را اعلام کرد.
کار پلیس در شناسایی و دستگیری قاتل شایسته قدردانی است اما برای خانواده داغدار و خانواده های نگران از احتمال تکرار چنین حوادثی برای آنان و فرزندان شان چه فکری شده است؟
الهه حسیننژاد روز چهارم خردادماه در ساعت ۱۹:۳۵ از میدان آزادی تهران سوار یک خودروی عبوری شده بود تا به منزلش در قصر اسلامشهر بازگردد. اما این مسیر معمولی، سرانجامی تلخ داشت.
شاید با شنیدن این خبر که الهه سوار بر خودروی عبوری شده بلافاصله به ذهن ما برسد که نباید سوار خودروی عبوری شد! اما آیا دولت و دستگاههای امنیتی و انتظامی و نیز نهادهای خدماتی در مورد حضور بی برنامه و خارج از کنترل این همه راننده با خودروی شخصی که بسیاری از آنها از شهرستانها به تهران آمده و حتی خواب و استراحت شان داخل همان خودرو است توضیح قانع کننده ای دارند؟
به گفته سردار علی ولیپور گودرزی، پس از رسیدن به مقصد، راننده خودرو با دیدن گوشی گرانقیمت او، نیت سرقت پیدا میکند و در پی مقاومت شدید این دختر جوان، قاتل با وارد کردن سه تا چهار ضربه چاقو به سینه او، جانش را میگیرد.
وی ادامه داد: قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابانهای اطراف فرودگاه منتقل میکند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی شد.
سردار ولیپور گودرزی، این فرد در بازجوییها صراحتا به قتل اعتراف کرده و با راهنمایی او، جسد الهه حسیننژاد کشف و تحویل پزشکی قانونی شده است.
وی یادآور شد: در جریان این پرونده، علاوه بر قاتل، فرد دومی که خودرو را بدون مستندات قانونی در اختیار متهم گذاشته بود نیز بازداشت شده و برای او پرونده قضایی تشکیل شده است.
به گفته وی، متهم دارای سابقه بوده و پیشتر بخاطر انجام سرقت دستگیر شده و محکومیت خود را طی کرد بود.
سردار ولیپور گودرزی تاکید کرد که با پیگیریهای انجامشده و هماهنگی با دادستانی، مجازات این فرد در کوتاهترین زمان ممکن اجرا خواهد شد.
سرقت گوشی انگیزه قتل دختر جوان
متهم دستگیر شده دلیل قتل را مقاومت و ترس از شناسایی شدن اعلام کرد: وقتی به مقصد رسیدیم، دیدم گوشی خیلی گران قیمتی دارد وسوسه شدم گوشی را از او بگیرم.
او افزود: گوشی را خواستم بگیرم که شروع کرد به داد زدن و مقاومت کرد؛ من هم ترسیدم با چاقو چند ضربه به او زدم.
متهم به قتل ادامه داد: نمیخواستم او را بکشم اما ضربات چاقو باعث مرگش شد، بعد بدن او را به قسمت عقب ماشین آورده و شبانه بردم اطراف فرودگاه یک جای خلوت در بیابان انداختم و روز بعد هم گوشی را فروختم.
طبق گزارش ایرنا، در روز جنایت، مرحومه الهه حسیننژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقرهای میشود.
راننده شیطان صفت قصد سرقت تلفن همراه مقتول را داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن ۲ ضربه چاقو به قفسه سینه، او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابانهای اطراف تهران رها میکند.
گزارش را خواندید قاتل دارای سوء سابقه بوده و با دیدن گوشی گران قیمت الهه تلاش کرد تا آن را سرقت کند، لابد همه ما به خود و خانواده خود می گوییم در چنین مواقعی مقاومت نکنیم و گوشی را تحویل بدهیم اما آیا این حرف ها چیزی از مسئولیت حکومت در پیشگیری از وقوع چنین حوادثی کم می کند؟
از نگاه امام امیرالمؤمنین علیه السلام مهمترین وظیفه دولت تامین امنیت مردم است و در این زمینه وظیفه دولت چهاردهم که با شعار نهجالبلاغه و تأکید بر اجرای عهدنامه امام علی علیه السلام به مالک اشتر به قدرت رسید سنگین تر است به خصوص وزارت کشور که از یک سو فرماندهی انتظامی را بر عهده دارد و از سوی دیگر مدیریت و نظارت بر شهرداری ها و نیز ریاست شاک و عضویت در شعام در شرح وظایف این وزارتخانه منظور شده است بیش از سایر دستگاهها باید پاسخ گو باشد.
کاش مجلس هم وقتی برای نظارت و پیشگیری از وقوع حوادث تلخی از این قبیل در نظر بگیرد و الهه که از دست رفت فکری برای نجات الهه ها بکند.