نظم امام در همه امور طوری بود که همه می توانستند برنامه هایشان را با برنامه امام تنظیم کنند از جمله این امور برنامه نماز شب شان بود که احمد ناطق نوری روایت کرده است.

به گزارش خبرنگار جماران، احمد ناطق نوری از مبارزان پیش از انقلاب اسلامی و همراهان پس از آن که در سوم مهر ماه دعوت حق را لبیک گفت در کتاب مقلد روح الله که جمع آوری خاطرات اوست به چند روزی که افتخار محافظت از امام خمینی (س) را داشته اشاره و از نظم و معنویت امام اینگونه نقل کرده است: 

 

من افتخار داشتم چند شب محافظ ویژه اتاق امام باشم. مرحوم حاج‌ احمدآقا در محافظت از امام بسیار دقیق بودند. یک شب، حوالی ساعت ۳ بامداد، متوجه شدم چراغ اتاق امام روشن شد. من منتظر بودم ایشان برای وضو بیرون بیایند. برخلاف علما که معمولاً با لباس خواب برای تجدید وضو می‌رفتند، دیدم امام با عمامه بر سر و عبا بر دوش، بسیار منظم و باوقار برای وضو خارج شدند. آن‌قدر مبهوتِ این نظم و هیبت شدم که سلام کردن را فراموش کردم! امام با مهربانی فرمودند: «اسباب زحمت شدم». گفتم: «شما رحمتِ سی میلیون ملت ایران هستید». این رفتار، تداعی‌گر مناجات‌های شبانه حضرت امیر(ع) بود که تا سپیده صبح به عبادت و تلاوت قرآن مشغول بودند.

 

برشی از کتاب مقلد روح الله

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.