این داده‌ها مربوط به سال مالی منتهی به 30 سپتامبر است که اولین سال مالی کامل در دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ محسوب می‌شود.

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، کسری بودجه ایالات متحده در طول سال مالی ۲۰۲۶ به ۱.۹۹ تریلیون دلار افزایش یافت که نسبت به سال قبل حدود ۱۲ درصد افزایش یافته و بالاترین سطح از سال ۲۰۲۱ است، زیرا پرداخت بهره بدهی به بالاترین حد خود رسیده و درآمدهای خالص گمرکی پس از بازپرداخت‌های کلان به واردکنندگان کاهش یافته است.

داده‌های منتشر شده توسط وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در روز جمعه نشان داد که کسری بودجه ۲۱۷ میلیارد دلار افزایش یافته است، در حالی که این رقم در سال مالی قبل ۱.۷۸ تریلیون دلار بود.

این داده‌ها مربوط به سال مالی منتهی به 30 سپتامبر است که اولین سال مالی کامل در دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ محسوب می‌شود.

به گزارش رویترز، این سومین کسری بودجه بزرگ سالانه در تاریخ ایالات متحده و بالاترین میزان از سال ۲۰۲۱ است، زمانی که کسری بودجه به ۲.۷۷ تریلیون دلار رسید، که در آن زمان ناشی از هزینه‌های مربوط به اقدامات امدادی برای رسیدگی به پیامدهای همه‌گیری ویروس کرونا بود.

درآمدهای دولت به رکورد ۵.۴ تریلیون دلار رسید که افزایشی ۱۶۹ میلیارد دلاری یا ۳ درصدی را نشان می‌دهد، اما هزینه‌ها با سرعت بیشتری رشد کردند و با افزایش ۳۸۶ میلیارد دلاری یا ۶ درصدی به رکورد ۷.۴ تریلیون دلار رسیدند.

 

هزینه‌های بهره

کل هزینه‌های بهره بدهی حدود ۱۴۴ میلیارد دلار یا ۱۲ درصد افزایش یافت و به رکورد ۱.۳۶ تریلیون دلار رسید، در حالی که کل بدهی ایالات متحده از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفته بود.

لغو تعرفه‌ها، پس از آنکه دیوان عالی کشور امسال بخش بزرگی از تعرفه‌های وضع‌شده توسط ترامپ در سال اول دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش را لغو کرد، به افزایش شکاف بودجه کمک کرد.

بازپرداخت عوارض گمرکی در طول سال مالی تقریباً به ۱۴۵ میلیارد دلار رسید که منجر به کاهش تقریباً ۲۲ میلیارد دلاری یا ۱۱ درصدی درآمد خالص به تقریباً ۱۷۳ میلیارد دلار شد.

یک مقام وزارت خزانه‌داری نسبت کسری بودجه به تولید ناخالص داخلی را در طول سال مالی 2026 حدود 6.2 درصد تخمین زد، در حالی که نسبت واقعی در سال قبل 5.8 درصد بود.

اما به گزارش رویترز، این مقام رسمی، برآورد تولید ناخالص داخلی که وزارتخانه بر اساس آن نسبت جدید را محاسبه کرده است، فاش نکرد.

تنها در ماه سپتامبر، آخرین ماه سال مالی، بودجه کسری حدود ۲۷ میلیارد دلاری را ثبت کرد، در حالی که در ماه مشابه سال قبل، مازاد حدود ۱۹۸ میلیارد دلاری داشت.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.