برد کوپر فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه در سفری که به تازگی به تل آویو داشته به مقامات ژریم صهیونیستی گفته که شاید آمریکا در نهایت انتخابی نداشته باشد بجز اینکه به همراه اسرائیل دوباره به حمله کند و حملات به زیرساخت‌های نفت، گاز و برق ایرانی‌ها را مطرح کرده است.

به گزارش جماران، کانال ۱۳ اسرائیل گزارش داد که برد کوپر فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه به اطلاع مقامات اسرائیل رسانده که برای آغاز مجدد حملات به ایران فشار می‌آورد و از نظر او فشار نظامی بیشتر می‌تواند تهران را مجبور به تغییر موضع کند.

کوپر در سفری که به تازگی به تل آویو داشته به مقامات رژیم صهیونیستی گفته که شاید آمریکا در نهایت انتخابی نداشته باشد بجز اینکه به همراه اسرائیل دوباره به حمله کند و حملات به زیرساخت‌های نفت، گاز و برق ایرانی‌ها را مطرح کرده است.

موضع فرمانده سنتکام به ترامپ و ژنرال دن کین رئیس ستاد ارتش آمریکا منتقل شده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.