گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

خالد قدومی: اسرائیل دشمن بشریت است/ راهبرد امام خمینی(س) نسبت به فلسطین، کاملاً انسانی است

قدومی با اشاره به اینکه اسرائیل دشمن بشریت است، تأکید کرد: رویکرد راهبردی امام خمینی(س) نسبت به فلسطین، مسأله‌ای کاملاً انسانی است که فراتر از مرزها و ادیان، وجدان‌های آزاد جهان را خطاب می‌کند.

نماینده جنبش حماس در تهران گفت: امام خمینی(س) با بیان صریح خود، ماهیت اشغالگری رژیم صهیونیستی را افشا کرد و مقاومت را به‌ عنوان تکلیف و ضرورت معرفی نمود.

 خالد قدومی نماینده جنبش حماس در تهران در گفت‌وگو با بخش رسانه و فضای مجازی معاونت بین‌الملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س) به تشریح دلایل دشمنی رژیم صهیونیستی با انسانیت و نقش اندیشه امام خمینی(س) در بیداری ملت‌ها پرداخت. 

قدومی با اشاره به اینکه اسرائیل دشمن بشریت است، تأکید کرد: رویکرد راهبردی امام خمینی(س) نسبت به فلسطین، مسأله‌ای کاملاً انسانی است که فراتر از مرزها و ادیان، وجدان‌های آزاد جهان را خطاب می‌کند.

وی گفت: امام خمینی(س) با بیان صریح خود، ماهیت اشغالگری رژیم صهیونیستی را افشا کرد و مقاومت را به‌ عنوان تکلیف و ضرورت معرفی نمود.

نماینده جنبش حماس در تهران افزود: این نگاه باعث شد که محور مقاومت در منطقه، انسجام و پایداری خود را حفظ کند و در برابر فشارها و اشغالگری‌ها ایستادگی کند. 

وی همچنین از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین قدردانی کرده و بر اهمیت تداوم این رویکرد برای آزادی بیت‌المقدس و مقابله با تهدیدات منطقه‌ای تأکید کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.