از جمله درسهایی که نویسنده از تاریخ گرفت، رویدادی بود که در شهر بوستون در سال 1770 رخ داد، زمانی که سربازان بریتانیایی به معترضانی که علیه وضع مالیات تظاهرات میکردند، شلیک کردند و منجر به کشته شدن تعدادی از آمریکاییها شد. این حادثه جرقهای بود که منجر به آغاز انقلاب آمریکا شد.
به گزارش جماران به نقل از الجزیره، روزنامههای آمریکایی و بریتانیایی به طور مفصل به اعتراضات در شهر لس آنجلس ایالت کالیفرنیا علیه سرکوب مهاجران غیرقانونی و پیامدهای آن بر صحنه سیاسی در ایالات متحده پرداختند.
هیئت تحریریه روزنامه واشنگتن پست در تفسیر خود درباره این رویدادها، معتقد است که رئیس جمهور دونالد ترامپ نیازی به اعزام نیروهای فدرال به کالیفرنیا نداشت.
این روزنامه با اذعان به اینکه شورش و استفاده از خشونت علیه نیروهای اجرای قانون از اشکال مشروع اعتراض نیست، اعزام یک گردان از تفنگداران دریایی در خدمت فعال به منطقه را تحریک آمیزتر میداند و خاطرنشان میکند که استقرار نیروهای فدرال باعث تشدید تنشها شده و ممکن است خشونت را طولانیتر کند.
با این حال، هیئت تحریریه، مداخله نیروهای فدرال در آنچه که باید صرفاً یک موضوع ایالتی محلی باشد را دلیلی بر غرور آمریکاییها از توانایی خود در اعمال خودمختاری میداند.
ماکس بوت، نویسنده، در مقاله دیگری در همین روزنامه، گفت که ترامپ با استقرار نیروهای فدرال در لس آنجلس با آتش بازی میکند و خاطرنشان کرد که تاریخ ایالات متحده حکم میکند که هر رئیسجمهوری در مورد چنین اقدامی برای سرکوب ناآرامیهای داخلی احتیاط کند.
از جمله درسهایی که نویسنده از تاریخ گرفت، رویدادی بود که در شهر بوستون در سال 1770 رخ داد، زمانی که سربازان بریتانیایی به معترضانی که علیه وضع مالیات تظاهرات میکردند، شلیک کردند و منجر به کشته شدن تعدادی از آمریکاییها شد. این حادثه جرقهای بود که منجر به آغاز انقلاب آمریکا شد.
بوت گفت که این تاریخ نگران کننده به وضوح نشان میدهد که ترامپ با استقرار گارد ملی در کالیفرنیا برخلاف اعتراضات گاوین نیوسوم، فرماندار دموکرات این ایالت، اوضاع را بدتر کرده است و افزود که رئیس جمهور به جای اینکه با احتیاط با اعتراضات برخورد کند، به نظر میرسد مشتاق به دامن زدن به درگیری است.
اما روزنامه آمریکایی پولیتیکو، دیدگاههای برخی از خبرنگاران خود را که از زوایای مختلف به اعتراضات پرداختهاند، بر اساس دیدگاه هر یک از آنها، بررسی کرده است.
در این زمینه مولی اوتربین، خبرنگار امور سیاست ملی، میگوید که وضعیت در لس آنجلس دموکراتها را مجبور میکند در مورد موضوع مهاجرت غیرقانونی صحبت کنند، اما آنها این را نمیخواهند زیرا -به نظر او- ترجیح میدهند روی تصمیم واشنگتن برای کاهش برنامه مراقبت های پزشکی، یا قطع رابطه بین ترامپ و میلیاردر ایلان ماسک، یا تعرفهها یا اقتصاد تمرکز کنند. دلیل این امر این است که اخراج مهاجران غیرقانونی در داخل کشور بسیار محبوب است.
جوش گرشتاین، خبرنگار ارشد امور حقوقی این روزنامه، معتقد است که یک نبرد دشوار دیگر مربوط به این رویدادها وجود دارد و توضیح میدهد که دو استدلال حقوقی اساسی وجود دارد، اول اینکه قانونی که ترامپ به آن استناد کرده است، او را ملزم میکند که با فرماندار ایالت مشورت کند یا از او اجازه بگیرد، و دوم اینکه هیچ تهاجم، شورش، خطر شورش یا دشواری در اجرای قانون فدرال وجود ندارد که مداخله نیروهای نظامی را ضروری کند.
از سوی دیگر، ملانی میسون، خبرنگار ارشد سیاسی، پیش بینی میکند که اوضاع در لس آنجلس به زودی بهبود یابد، حتی با وجود اینکه آژانس اجرای قوانین مهاجرت و گمرک به اجرای کمپین های یورش که مهاجران غیرقانونی را هدف قرار میدهند، ادامه میدهد.
رابرت رایش، وزیر کار سابق آمریکا، در مقالهای که در روزنامه گاردین منتشر شد، نوشت که جهان اکنون شاهد مراحل اولیه «دولت پلیسی ترامپ» است و خاطرنشان کرد که استقرار گارد ملی در لس آنجلس، ایالات متحده را در یک مسیر استبدادی آشنا قرار میدهد.
به اعتقاد رابرت رایش - که در حال حاضر به عنوان استاد بازنشسته سیاست عمومی در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی فعالیت میکند - ترامپ و نظام او به سرعت در حال ایجاد زیرساختی از طریق ۵ مرحله هستند که عبارتند از: اعلام وضعیت اضطراری به دلیل آنچه او شورش یا تهاجم میخواند، استفاده از وضعیت اضطراری به عنوان توجیهی برای استفاده از نیروهای فدرال، اجازه دادن به عوامل مسلح برای انجام عملیات آدمربایی و بازداشت بدون مجوز قضایی، ایجاد فضاهای اضافی در زندانها و اردوگاههای بازداشت برای جای دادن بازداشتشدگان، و در نهایت اعلام حکومت نظامی.
شان اوگرادی، معاون سردبیر، در مقالهای در ایندیپندنت مینویسد که اعزام گارد ملی برای متفرق کردن اعتراضات و سرکوب مهاجران غیرقانونی، گواه این است که دونالد ترامپ به رئیس جمهور «قلدر» آمریکا تبدیل شده است.
او گفت که ترامپ هرگز نیازی به اعزام گارد ملی به لس آنجلس نداشت، بلکه این خواسته و انتخاب خود او بود و هیچ ضرورتی آن را ایجاب نمیکرد.