نشریه آتلانتیک به نقل از مقامات آمریکایی ادعا کرد: حملات آمریکا به ایران احتمالاً بلافاصله پس از انتخابات میان‌دوره‌ای انجام خواهد شد. اهداف احتمالی در ایران شامل موشک‌ها، پهپادها، تأسیسات انرژی و هسته‌ای است.

به گزارش جماران، نشریه آتلانتیک به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شد: ترامپ در حال بررسی احیای کمپین نظامی خود علیه ایران با انجام حملاتی است که می‌تواند چندین روز ادامه داشته باشد.

این نشریه مدعی شد: حملات آمریکا به ایران احتمالاً بلافاصله پس از انتخابات میان‌دوره‌ای انجام خواهد شد. اهداف احتمالی در ایران شامل موشک‌ها، پهپادها، تأسیسات انرژی و هسته‌ای است.

رسانه آمریکایی به نقل از برخی مقامات دولت ترامپ ادعا کرد: ما معتقدیم که فشار اقتصادی، ایران را به لبه پرتگاه نزدیک‌تر می‌کند و حملات جدید، آن را به قعر پرتگاه خواهد راند.

آتلانتیک مدعی شد: با وجود نشانه‌هایی از آماده‌سازی برای حمله به ایران پس از انتخابات، هنوز تصمیمی برای چنین اقدامی گرفته نشده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.