یک روزنامه آمریکایی از کارایی بالای موشکی ایران در تقابل با سامانه‌های پدافندی مستقر در منطقه خبر داد.

به گزارش جماران، به نقل از تسنیم، وال استریت ژورنال در این باره با اشاره به موشک بالستیک خیبرشکن، نوشت: موشک خیبرشکن ایران ارزان، دقیق و مرگبار است.

این روزنامه نوشت: ایران اخیرا از این موشک در حملات پیچیده استفاده کرده است و این موشکی که یکی از بهترین موشک‌های ایران است، روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شود.

 

بنا بر گزارش این روزنامه، موشک خیبرشکن از ترکیبی از مسیرهای پروازی، حرکات و سرعت‌ها متنوع برای گیج‌کردن سامانه‌های پدافند هوایی استفاده می‌کند.

در این گزارش با اشاره به این که موشک خیبرشکن، سلاحی ارزان‌قیمت، متحرک و دقیق با برد حداقل حدود 1450 کیلومتر است، آمده است: مقامات آمریکایی می‌گویند از زمانی که درگیری‌ها  مجدداً شدت گرفت، ایران موشک خیبرشکن را به سمت پایگاه‌های آمریکایی شلیک کرده است.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.