بعد از اعلام خبر لغو سفر معاون رئیس‌جمهور آمریکا به سوئیس، وزارت امور خارجه این کشور هم لغو مذاکرات امروز تهران و واشنگتن را تایید کرد.

به گزارش جماران، به نقل از فارس؛ وزارت امور خارجه سوئیس اعلام کرد که مذاکراتی که قرار بود امروز بین ایران و آمریکا در این کشور برگزار شود، لغو شده است.

این اعلام پس از آن صورت گرفت که سخنگوی کاخ سفید ساعاتی پیش اعلام کرد که معاون ترامپ جی‌دی ونس برخلاف برنامه قبلی، پنجشنبه شب به سوئیس سفر نخواهد کرد.

به گفته سخنگوی کاخ سفید، این تصمیم به دلیل حل‌وفصل نشدن برخی هماهنگی‌های اجرایی مرتبط با مرحله بعدی مذاکرات بوده است. ایران و آمریکا قرار بود امروز نخستین نشست از دوره ۶۰ روزه مذاکرات پس از تفاهم اولیه را با هدف دستیابی به توافق نهایی برگزار کنند.

ونس پیش‌تر در روز پنجشنبه گفته بود که قصد دارد به سوئیس سفر کند، اما تأکید کرده بود که زمان دقیق این سفر هنوز قطعی نیست.

شامگاه پنجشنبه شبکه خبری المیادین هم گزارش داده بود هیأت مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران به دلیل ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان، سفر خود به سوئیس را به حالت تعلیق درآورد.

این منبع افزود هیأت ایرانی پیش از اینکه سفر خود را به حالت تعلیق درآورد، در حال آماده شدن برای سفر بود تا اولین دور مذاکرات ۶۰ روزه را آغاز کند.

تهران هشدار داده که ادامه عملیات و تجاوزات اسرائیل در عمق ۱۰ کیلومتری خاک لبنان، نقض آشکار بند اول یادداشت تفاهم و توافقنامه چارچوب است.

بند نخست یادداشت تفاهم ۱۴ بندی حاصل‌شده میان ایران و آمریکا، طرف‌ها را به اتمام تمامی عملیات‌های نظامی در همه جبهه‌ها از جمله لبنان ملزم می‌کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.