روکیا ناکاداما معاون نخست‌وزیر اوگاندا با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کامپالا و امضای دفتر یادبود، خواستار توقف فوری جنگ و خون‌ریزی شده و تصریح کرد: «این وضعیت برای همه ما دردناک و غم‌انگیز است. امیدواریم که این درگیری‌ها هر چه سریع‌تر پایان یابد و دیگر شاهد ریخته شدن خون بی‌گناهان نباشیم».

به گزارش جماران؛ روکیا ناکاداما، معاون نخست‌وزیر اوگاندا، روز چهارشنبه 11 تیر 1404 با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کامپالا و امضای دفتر یادبود، ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت ایران، بر ضرورت پایان دادن به درگیری‌های جاری در منطقه تاکید کرد.

وی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: «در این لحظه غم‌انگیز، گرد هم آمده‌ایم تا به قربانیان جنگ علیه ایران، فلسطین و سایر کشورها ادای احترام کنیم. متاسفیم که ایران نیز هدف بمباران قرار گرفته و خساراتی را متحمل شده است.»

ناکاداما با اشاره به ابعاد انسانی این فاجعه گفت: «برای خانواده‌های داغ‌دیده، رهبر معظم و ملت ایران از درگاه خداوند صبر و آرامش مسالت داریم».

معاون نخست‌وزیر اوگاندا در پایان خواستار توقف فوری جنگ و خون‌ریزی شده و تصریح کرد: «این وضعیت برای همه ما دردناک و غم‌انگیز است. امیدواریم که این درگیری‌ها هر چه سریع‌تر پایان یابد و دیگر شاهد ریخته شدن خون بی‌گناهان نباشیم».

لازم به ذکر است، پیش از این دولت اوگاندا در بیانیه صادره از سوی این کشور در خلال نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی در استانبول که توسط ژنرال ججه اودونگو وزیر امور خارجه ایراد گردید، حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را شدیدا محکوم نمود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.