پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما پس از حمله وحشیانه رژیم متجاوز به اتاق شیشه‌ای این سازمان برگه خبر خونین را رو به دوربین نشان داد و گفت: همکاران عزیز و غیور ما در سازمان صدا و سیما تا آخرین لحظه به وظیفه اطلاع‌رسانی خود عمل کردند، می‌کنند و خواهند کرد. این اقدام رژیم صهیونیستی برای ما در ایران شاید اتفاقی بی‌سابقه باشد؛ حمله به یک رسانه، به نهادی که نه سلاحی در اختیار دارد و نه تهدیدی برای کسی به حساب می‌آید، هیچ توجیهی ندارد. در هیچ منطق جنگی و درگیری در جهان، حمله به رسانه قابل توجیه نیست.

به گزارش جماران؛ پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما پس از حمله وحشیانه رژیم متجاوز به اتاق شیشه‌ای این سازمان برگه خبر خونین را رو به دوربین نشان داد و گفت: دشمن صهیونیستی در پی خاموش کردن صدای حقیقت است.

وی گفت: همکاران عزیز و غیور ما در سازمان صدا و سیما تا آخرین لحظه به وظیفه اطلاع‌رسانی خود عمل کردند، می‌کنند و خواهند کرد. این اقدام رژیم صهیونیستی برای ما در ایران شاید اتفاقی بی‌سابقه باشد؛ حمله به یک رسانه، به نهادی که نه سلاحی در اختیار دارد و نه تهدیدی برای کسی به حساب می‌آید، هیچ توجیهی ندارد. در هیچ منطق جنگی و درگیری در جهان، حمله به رسانه قابل توجیه نیست.

اگر به تاریخ رژیم منحوس صهیونیستی مراجعه کنیم و به جنگ‌هایی که این رژیم بر مردم منطقه چه فلسطین، چه لبنان و اکنون جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرده است نگاه کنیم، خواهیم دید که خبرنگاران و رسانه‌ها همواره یکی از اهداف اصلی این رژیم بوده‌اند.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.