استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ، با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر درباره توافق و مرحله دوم گفت‌وگو کرد.

به گزارش جماران؛ اسپوتنیک گزارش داد که آمریکا می خواهد اسرائیل و حماس ظرف دو هفته آینده به توافق برسند.

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل گزارش داد: اسرائیل قصد دارد با وجود پیشرفت در مذاکرات، جنگ را از سر بگیرد.

استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ، با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر درباره توافق و مرحله دوم گفت‌وگو کرد.

 

تحلیلگر اسرائیلی: کمترین کاری که می‌توان انجام داد، اصرار بر اجرای مرحله دوم توافق است

"آوی شیلون" تحلیلگر اسرائیلی در روزنامه یدیعوت احرونوت گفت: کم‌ترین کاری که می‌توان انجام داد، اصرار بر اجرای مرحله دوم توافق و آزاد کردن همه کسانی است که امکان آزادی‌شان وجود دارد.  

 کسانی مانند اسمورتیچ (وزیر تندرو رژیم صهیونیستی) که ادعا می‌کنند جلوگیری از تکرار ۷ اکتبر مهم‌تر از آزادی اسرا است، در واقع منطقی تحریف‌شده ارائه می‌دهند.  

 ما می‌خواهیم از وقوع یک ۷ اکتبر دیگر جلوگیری کنیم تا موارد دیگری از اسارت و کشتار رخ ندهد، پس چرا افرادی را که قبلا به اسارت گرفته شدند، نجات ندهیم؟!

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.