وزیر امور خارجه کانادا درباره ماجرای ممانعت از ورود مهدی تاج و هدایت ممبینی به این کشور برای حضور در کنگره فیفا توضیح داد.

جماران ورزشی؛ به نقل از خبرورزشی، روز گذشته پس از این‌که مهدی تاج و برخی مسئولان فدراسیون فوتبال برای شرکت در کنگره فیفا راهی ونکوور کانادا شده بودند، به‌دلیل ممانعت پلیس مهاجرت این کشور مجبور شدند به ایران بازگردند. در پی این اتفاق برای رئیس فدراسیون فوتبال ایران، آنیتا آناند وزیر امور خارجه کانادا به ماجرا واکنش نشان داد و گفت که ممانعت از ورود مهدی تاج «غیرعمدی» بوده است.

تاج و دو مسئول ایرانی که به تورنتو رسیده بودند تا از آن‌جا راهی ونکوور شوند، در فرودگاه پیرسون به دلیل این‌که مقامات مهاجرت کانادا رفتار مناسبی نداشته‌اند، قید حضور در این کشور را زده‌اند.

آناند در این باره گفت: «این تصمیم شخصی من نیست، اما درک من این است که اجازه ورود لغو شده است. این غیر عمدی بود، اما من این موضوع را به وزیر مهاجرت، لِنا دیاب، واگذار می‌کنم که توضیحات بیشتری بدهد.»

جلسه کنگره فیفا تنها چند هفته پیش از آغاز جام جهانی برگزار می‌شود که به‌طور مشترک توسط ایالات متحده، کانادا و مکزیک میزبانی می‌شود. نمایندگان از تمام ۲۱۱ فدراسیون حاضر در فوتبال این اجلاس را که از پنجشنبه آغاز می‌شود، قرار بود شرکت کنند.

نمایندگان ایران سه‌شنبه در بزرگ‌ترین نشست رسمی رهبران فوتبال آسیا با جانی اینفانتینو پیش از جام جهانی تابستانی حضور نداشتند.

هیچ بحثی در کنگره کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد شرکت ایران در این مسابقات یا اینکه آیا بازی‌های تیم ایران باید به دلیل اختلافات سیاسی بین دو کشور از ایالات متحده منتقل شوند، مطرح نشد.

پیش از این جلسات که روز پنجشنبه برگزار خواهد شد، نگرانی‌هایی در مورد مسائل مربوط به ویزا وجود داشت که ممکن است بر توانایی هیئت ایرانی برای سفر به ونکوور جهت شرکت در کنگره فیفا و همچنین حضور در جام جهانی که از ۱۱ ژوئن آغاز می‌شود، تأثیر بگذارد.

ایران قرار است بازی‌های خود را در گروه G جام جهانی از ۱۵ ژوئن مقابل نیوزیلند در اینگلوود، کالیفرنیا آغاز کند و پس از آن با مصر و بلژیک رقابت کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.