به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی این شرکت ، مدیر دفتر تحقیقات این شرکت در آیین افتتاح این طرح افزود: این طرح پژوهشی در سطح بین المللی به لحاظ تکنولوژی ، هیچ نمونه مشابهی ندارد.
فریده بهداد، هزینه بالا ، سرعت پایین و انسداد مسیرها در خط سرعت برای سرویس معابر شهری و برون شهری را از پیامدهای تعویض لامپ های معابر با بالابر عنوان کرد و حذف خودرو بالابر از فرآیند تعویض لامپ به‌کمک متحرک کردن کلگی چراغ روشنایی را از جمله یک راهکار موثر برای برطرف کردن این مشکلات برشمرد.
وی در تشریح عملکرد این طرح تحقیقاتی اظهار کرد: در این طرح ، تنها یک اپراتور با استفاده از قرقره کابل جمع کن به راحتی قادر خواهد بود هولدر لامپ را به پایین هدایت کرده و پس از عملیات تعویض یا تعمیر، هولدر را به بالای پایه منتقل کند.
مدیر دفتر تحقیقات شرکت برق یزد، هزینه اجرای این طرح را کمتر از پنج درصد هزینه خرید پایه چراغ موجود و قابل رقابت با با نمونه‌های مرسوم اعلام و عنوان کرد: این طرح را می توان علاوه بر اجرا بر روی پایه‏های جدید ، با لحاظ کردن تغییراتی بسیار اندک و هزینه ناچیز به پایه‏های روشنایی فعلی در معابر افزود.
هم اکنون 615 هزار و 900 مشترک برق در استان یزد وجود دارد که از این تعداد بیشتر مشترکان با افزون بر497 هزار مربوط به بخش خانگی و 82 هزار مشترک تجاری است . بخش صنعت نیز 10 هزار مشترک از خدمات برق استان استفاده می کنند.
1968/5054تنظیم کننده : محمودرضا رحمانی ** انتشار : بهنام احمدی *
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.