اسماعیل نجار روز یکشنبه درحاشیه بازدید از فرونشست ها و مناطق بحرانی شهرستان ابرکوه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: البته در بودجه سالجاری نیز برای ستاد بحران کشور 150هزار میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده که تاکنون 12میلیارد تومان آن محقق گردیده است .
وی اظهارکرد: سه درصد از این میزان اعتبار تخصیصی مربوط به ماده 10 برای پیش‌بینی و پیشگیری و 2 درصد مربوط به ماده 12 در حوزه مقابله هزینه خواهد شد.
وی با بیان اینکه از46 حادثه دنیا، 35 مورد آن در ایران قابل بروز است افزود: مهمترین آنها حوادثی نظیر زلزله ، سیل ، طوفان ، رانش زمین ، فرو نشست زمین و خشکسالی بخاطر آفت آبهای زیر زمینی است .
نجار بزرگترین بحران استان یزد را بحث خشکسالی عنوان کرد که فرونشست زمین از عواقب آن است .
وی با بیان اینکه مردم استان یزد استفاده بهینه از آب را جدی می گیرند تصریح کرد: صرفه جویی درمصرف آب مردم استان یزد زبانزد بوده و با کمترین آب بیشترین بهره برداری را مردم دارند.
به گزارش ایرنا ، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از مناطق بحرانی و فرونشست های زمین و همچنین خانه آقازاده و سرو4500ساله شهرستان ابرکوه دیدن کرد.
تداوم خشکسالی و برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی طی چند دهه اخیر منجر به ایجاد 35 مورد فرونشست و فروچاله در زمین های حوالی شهر ابرکوه شده است .
ابرکوه با 50 هزار نفر جمعیت در 140 کیلومتری جنوب غربی شهر یزد واقع است.
7540/ 5054 خبرنگار: کارگر ابرقوئی** انتشار: بهنام احمدی *
irnayazdd@

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.