به گزارش ایرنا، آنها بر ایجاد باشگاه ورزشی قوی، فرهنگ سازی، پرهیز از حاشیه سازی ، جذب مشارکت بخش خصوصی، معافیت مالیاتی، برنامه محوری، حمایت مسئولان، توزیع عادلانه درآمد صنایع ، تمرکز زدایی، اجرای شفاف و دقیق قانون توسط دستگاه های مسئول در عرصه ورزش تاکید کردند.
در ارتباط با چالش هایی که ورزش یزد با آن روبروست و نیز یافتن راه حل ها، میزگردی با عنوان « راهکارهای تقویت ارتباط حوزه صنعت و معدن یزد با ورزش استان » با حضور علی محمد شیخی معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان، سید علی اکبر کلانتر رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت و امیدحسین مرشدی خبرنگار، مجری و ورزشی نویس صدا و سیمای مرکز یزد برگزار شد.
همچنین محمد صالح عسکرشاهی مدیرعامل سابق باشگاه فولاد یزد و علی خباز، مدیر ورزش شهرداری مرکز استان با تبیین دیدگاه های خود در باره ارتباط صنعت با ورزش، راهکارهایی را برای بهبود شرایط موجود ارائه کردند.

** دولت مشارکت صنعت و معدن را در ورزش تسهیل کند
به گزارش ایرنا، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد به اهمیت ایجاد انگیزه توسط دولت برای ورود بخش صنعت در ورزش اشاره کرد و گفت: برای جلب مشارکت این بخش ابتدا دولت و واحدهای بزرگی که زیر مجموعه آن هستند از باشگاه ها و تیم ها حمایت کنند.
سیدعلی اکبر کلانتر با اشاره به اینکه در برخی استان ها صنایع بزرگ دولتی از تیم ها و فعالیت های ورزشی حمایت می کنند بر انجام این کار در یزد تاکید کرد.

** 90 درصد واحدهای صنعتی یزد کوچک و متوسط هستند
این فعال حوزه صنعت با بیان اینکه 90 درصد واحدهای صنعتی و تولیدی یزد جزو صنایع کوچک و متوسط هستند به دلیل شرایط اقتصادی توانایی همکاری و مشارکت در فعالیت های ورزشی ندارند بر جلب مشارکت واحدهای بزرگ در این عرصه تاکید کرد.
به گفته کلانتر برای تشویق صنایع بخش خصوصی به فعالیت و سرمایه گذاری در حوزه ورزش با توجه به هزینه های بالای تیمداری ، باید ابتدا صنایع بزرگ وابسته به دولت مشارکت کنند.
وی علت اصلی حمایت نکردن صنایع از ورزش را، نبود صنایع بزرگ همانند برخی استان های دیگر برشمرد و نسبت به برنامه ریزی و تبلیغات مناسب ابراز امیدواری کرد.

** بخشودگی مالیاتی واحدهای صنعتی شفاف باشد
به گزارش ایرنا، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد در ادامه با اشاره به اینکه باید بخشودگی مالیاتی واحدهای صنعتی توسط دولت دقیق و شفاف و در عمل اجرا شود، اظهار داشت: در حال حاضر بخشودگی فقط به باشگاه های فرهنگی ورزشی اختصاص دارد که باید در راه اندازی باشگاه ها توسط دولت همکاری صورت گیرد.
این مسئول پیشنهاد کرد که اداره کل ورزش و جوانان یزد مقررات و راه های تشویق جلب مشارکت بخش صنعت و معدن را دقیقا تهیه و اعلام کند تا موضوع پیگیری و بتوان برای کمک به ورزش استان استفاده کرد.

** همکاری رسانه ها با صنایع فعال عرصه های ورزشی
کلانتر به اهمیت توجه به حضور صنایع و واحدهای تولیدی فعال در عرصه ورزش در رسانه ها، همکاری و عزم جدی مسئولان در این امر مهم به عنوان یک راهکار مناسب و ضروری تاکید کرد.
وی پیشنهاد کرد که بخشی از مالیات وصولی استان برای گسترش ورزش و تقویت آن با پیگیری متولیان و مسئولان امر و عزم جدی دولت هزینه شود که نقش مهمی در ارتقای جایگاه یزد دارد.

** لزوم فرهنگ سازی ورزش
همچنین معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان یزد گفت: برای توسعه ورزش استان به عزم جدی با همکاری بخش های مختلف به خصوص مسئولان و صنایع تولیدی نیاز است.
علی محمد شیخی مهمترین مشکل ورزش یزد را با وجود اهمیت آن بر خلاف سایر استان ها که هنوز به ذغدغه فرهنگی تبدیل نشده است، عنوان کرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: برای کمک به ورزش و جلب مشارکت بخش خصوصی و مسئولان توسعه فعالیت های فرهنگی را باید به فرهنگ عمومی تبدیل کرد تا این امر محقق نشود، قطعا نمی توان به اهداف بلند رسید.
شیخی به اهمیت حضور فعالان صنایع بزرگ و کوچک در ورزش اشاره کرد و یادآور شد: در برخی استان ها بر خلاف یزد، فرهنگ ورزش و اهمیت آن بیشتر مورد توجه است، باید این رویه با فعالیت فرهنگی و همکاری بخش های مختلف گسترش یابد.
وی به وجود برخی قوانین در خصوص کمک به صنایع برای ورود به فعالیت های ورزشی اشاره کرد و گفت: باید قوانین دقیق، شفاف و با پیگیری جدی مسئولان و طبق مقررات انجام شود که قطعا نقش مهمی در کمک به ورزش دارد.

** باشگاه های ورزشی به دنبال درآمد زایی باشند
معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان یزد می گوید: باشگاه های دارای مجوز باید برای تداوم فعالیت های خود به دنبال درآمد پایدار با فراهم کردن زیرساخت های لازم باشند، تا بتوانند امور را مدیریت کنند.

** لزوم همکاری بینی بخش در حوزه ورزش
به گفته شیخی برای ورود صنایع به ورزش باید همکاری جدی بین بخشی بین دستگاه های متولی با عزم جدی و فرهنگ سازی انجام شود ، تا این امر محقق نشود، قطعا نمی توان به اهداف مدنظر رسید.

** مسئولان از صنایع برای ورود به ورزش حمایت کنند
مدیر عامل سابق باشگاه فولاد یزد هم در میزگرد ایرنا می گوید: برای جلب مشارکت صنعت در ورزش و کمک به تیم ها و باشگاه ها برای تیمداری با توجه به هزینه های بالایی که وجود دارد، مسئولان اجرایی در این ارتباط عملا از تیم ها حمایت کنند.
محمد صالح عسکرشاهی افزود: در یزد هم مثل برخی استان ها، شرکت های بزرگ تولیدی و صنعتی بزرگی وجود دارد که باید توسط دولت و با همکاری مسئولان استان زمینه مشارکت آنها در فعالیت های ورزشی فراهم شود.
وی تصریح کرد: ایجاد انگیزه با فراهم کردن مشوق های لازم توسط اداره کل امور مالیاتی، حمایت جدی و دقیق موجب جلب مشارکت و حمایت حوزه صنعت و معدن در ورزش می شود.
این صنعتگر یزدی با اشاره به ظرفیت های خوبی که در بخش صنعت و معدن استان وجود دارد به اهمیت عزم جدی مسئولان برای جلب مشارکت آنها برای ورود به ورزش تاکید کرد.

** لزوم معافیت های مالیاتی و توسعه ورزش
عسکرشاهی یادآور شد: واحدهای صنعتی که باشگاه ورزشی دارند، قوانینی باشد که ضمن معافیت مالیاتی به تیمداری تشویق شوند.

** مهترین مشکل ورزش یزد نبود باشگاه های قوی است
به گزارش ایرنا، مجری و ورزشی نویس صدا و سیمای مرکز یزد هم تاکید کرد: برای توسعه ورزش راه های زیادی وجود دارد که مهمترین آنها باشگاه های قوی است که در یزد هنوز وجود ندارد.
وی گفت: در اولین گام دستگاه های متولی و علاقه مندان به صورت اصولی و تشکیلاتی اقدام کنند.
امیدحسین مرشدی افزود: با همکاری صنایع و بخش معدن نسبت به راه اندازی باشگاه های ثابت با مدیریت قوی اقدام کرد که نقش اساسی در فرهنگ سازی و گسترش ورزش دارد.
وی پیشنهاد کرد: در یزد همانند سایر استان ها واحدهای صنعتی بزرگ به مسئولیت اجتماعی خود که همانا کمک به تامین نشاط و سلامتی مردم و جوانان است، عمل کنند.
تهیه کننده برنامه های ورزشی شبکه تابان یزد خاطر نشان کرد: تعدادی از صنایع یزد آلایندگی دارند، باید در کنار فعالیت تولیدی برای جبران مشکلات زیست محیطی و خدمات رسانی برای تامین سلامتی مردم اقدام کنند.

** زیرساخت توسعه والیبال، فوتسال و هندبال فراهم شود
مرشدی به وجود ظرفیت های خوب در برخی رشته ها به خصوص فوتسال ، هندبال و والیبال در یزد اشاره کرد و گفت: باید اداره کل ورزش و جوانان، برخی زیرساخت های لازم مثل زمین ، تسهیلات و غیره را در اختیار فعالان این عرصه قرار دهد آنها تشویق به مشارکت در برنامه ها شوند.
این فعال حوزه ورزشی همچنین با اشاره به اینکه برخی واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ در شهرستان ها قرار دارند، پیشنهاد کرد با توجه به اهمیت موضوع، درآمدها بر حسب نیاز در استان هزینه شود که نقش مهمی در گسترش عملی ورزش در شهرها دارد.
مرشدی ابراز امیدواری کرد: نه در شعار بلکه در عمل با عزم جدی و همگانی با بهره گیری از افراد دلسوز، متعهد و متخصص برای جلب مشارکت بخش صنعت و معدن در ورزش اقدام شود.

** حمایت ورزش محلات و احیای باشگاه شهرداری در اولویت است
به گزارش ایرنا، مدیر ورزش شهرداری یزد می گوید: احیای باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری که در سال های گذشته فعال بود، به دنبال آن هستیم که در این خصوص کارهای خوبی انجام شد.
علی خباز ، گسترش ورزش همگانی در محلات ، ایجاد چمن های مصنوعی و توجه به استعدادیابی و راه اندازی مدارس ورزشی را از دیگر برنامه ها ذکر کرد.
این فعال حوزه ورزش شهرداری یزد با اشاره به همکاری شورای شهر در کمک به گسترش فعالیت های ورزشی تاکید کرد: ورود به ورزش حرفه ای هم اکنون جزو برنامه های ما نیست ولی پیگیری می شود.
به گزارش ایرنا، خباز تصریح کرد: تامین سلامتی و نشاط مردم و جوانان با همکاری بخش های دیگر جزو برنامه های این نهاد است و برای انجام آن کارهای خوبی در پنجمین دوره شورای شهر انجام و ادامه دارد.
بزد بر پایه سرشماری آبان ماه سال 1395، یک میلیون و 138 هزار جمعیت دارد که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.
یزد با 47 هیات ورزشی ، 65 هزار ورزشکار سازماندهی شده، افزون بر 400 باشگاه ورزشی دارد.
یزد دومین استان معدنی و چهارمین استان صنعتی ایران است.
ایرنا با 84 سال قدمت به عنوان تنها خبرگزاری رسمی ایران همواره بر پایه رسالتی که بر عهده دارد نسبت به برگزاری میزگردهای مختلفی با هدف ارتقای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی ، ورزشی و سیاسی جامعه اقدام می کند.
7536/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.