شهرام حسین نژادی روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: این عمل جراحی توسط علی حقانی متخصص جراحی عمومی با دستگاه لاپاراسکوپ و با کمترین عوارض و درد بر روی زنی 41 ساله انجام شد و پزشکان از دستگاه کله سیستکتومی با باز کردن چند سوراخ کوچک در دیواره شکمی، برای دیدن ارگان ها و اعضای داخل حفره شکم و لگن استفاده می کنند.
وی اظهار کرد: برای تسهیل خدمات پزشکی درمانی به مردم تلاش می کنیم و دستگاه ها و امکانات لاپاراسکوپ، رادیولوژی دیجیتال، وان، جکوزی و تخت های پیشرفته برای ترویج فرهنگ زایمان طبیعی، با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال در اوایل سال جاری در بیمارستان راه اندازی شد.
بیمارستان 132 تختخوابی آستارا با 20 هزار و 700 متر مربع مساحت و 12 هزار متر مربع زیربنا دارد و برای ساخت و تجهیز آن 560 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

** کارگاه آموزشی پیشگیری از بلایای طبیعی در آستارا برگزار شد
حسین نژادی مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا در حاشیه این کارگاه در شبکه بهداشت این شهرستان به خبرنگار ایرنا گفت: برای پیشگیری از خطرات بلایای طبیعی نظیر سیل و زلزله باید سازمان های مسئول علاوه بر پاسخگویی، از آمادگی لازم برخوردار باشند و آمادگی خانواده ها تقویت شود.
وی ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان آستارا آموزش های پیشگیرانه با محوریت مادران را در طول سال برگزار می کند و بخشی از آموزش ها توسط رابطان بهداشت در منازل ارائه می شود.
حدود 500 نیروی انسانی در شش مرکز بهداشتی، یک بیمارستان 132 تختخوابی و 23 خانه بهداشت در زیر مجموعه شبکه بهداشت و درمان آستارا فعالیت می کنند.
شهرستان گردشگرپذیر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع است.
7105 / 7124 /2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.