رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: بازار و صنوف با ظرفیت و پتانسیلی که در خود دارد، بعنوان ویترین شهر برای جذب گردشگری محسوب می‌شود بنابر این ساماندهی اصناف به ویژه دستفروشان باید در دستور کار و اولویت اتاق اصناف باشد.

به گزارش ایلنا از رشت،  چهارمین جلسه کمیسیون نظارت با حضور فرهاد دلق پوش، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان و سایر اعضای کمیسیون نظارت استان در محل سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با توجه به اهمیت اصناف و نقش حساس آن در اقتصاد کشور، عنوان داشت: بازار و صنوف با ظرفیت و پتانسیلی که در خود دارد، بعنوان ویترین شهر برای جذب گردشگر محسوب می‌شود بنابر این ساماندهی اصناف به ویژه دستفروشان باید در دستور کار و اولویت اتاق اصناف باشد.

فرهاد دلق پوش گفت: اتاق اصناف باید با تمام توان مدیریت بازار و ساماندهی و هدایت آن را در راس برنامه خود داشته باشد و بخش سیاست گذاری و نظارت عالیه آن نیز بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت و سایر اعضای کمیسیون نظارت استان است.

وی در ادامه با بیان اینکه استان گیلان به لحاظ گردشگری از استان‌های گردش پذیر است، گفت: با این رویکرد ضمن عدم توجه و نگاه صرفاً صنفی بایستی با پدیده تخلف از محدوده های ملکی و تعرض پیاده روها برخورد کرد و بازاریان و سایر کسبه را موظف به رعایت مقررات نماییم و این الگو به سایر شهرستانها نیز تسری داده شود.

دلق پوش در ادامه، به وضعیت کنونی دست فروشان اشاره کرد و اظهار داشت: باید ضمن ساماندهی دستفروشان به وضعیت معیشتی آنان نیز توجه داشت و محلی را متناسب با شأن استان برای استقرار، جهت امرار معاش آنان در نظر گرفت تا بتوانند محصولات و تولیدات محلی و بومی خود را به صورتی جذاب و نظام‌مند عرضه کنند.

رئیس کمیسیون نظارت استان گیلان در این جلسه عنوان کرد: باید تصمیم گیری درست و هوشمندانه داشت تا بتوانیم برای رفع موانع خدمت رسانی و تسریع در ارائه خدمات در حوزه اصناف و همچنین کیفیت خدمات ارائه شده گام درست و اصولی برداریم.

وی مسئولیت و جایگاه انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: اعضای انجمن حمایت باید فعالتر از گذشته عمل نمایند و در برابر تخلفات بایستند و بر اساس وظایف قانونی خود در نرخ خدمات و اقلام مصرفی دقت وافی و کافی داشته باشند و در این راستا از ظرفیتهای قانونی خود به طور کامل استفاده کنند.

وی همچنین بحث خالص فروشی صنف شیرینی فروشی ها را مطرح و مکلف نمود: پس از ابلاغ این مصوبه، فروش شیرینی باید بصورت خالص باشد و قیمت ظرف یا کارتن را نباید از مشتری دریافت نمود در غیر اینصورت مصداق کم فروشی و تخلف محسوب می شود و برابر مقررات با واحد متخلف برخورد خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در نظر گرفتن معیشت آحاد مردم را بنای قیمت گذاری‌ها در کمیسیون نظارت استان قرار داد و تاکید کرد: باید در تصمیمات کلان صنفی نرخ‌گذاری متناسب با نرخ تورم و کشش واقعی بازار باشد و تلاش شود نرخ‌ها به نفع مردم تعدیل شود، چنانچه اتحادیه ای درخواست افزایش نرخ داشت، دقیقاً کارشناسی شود و دلایل تحقیقی و تحلیلی آن مشخص و تابع فرآیند خاص نظارتی باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.