جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

فرماندار لاهیجان: اعضای شورا شهر می‌بایست نسبت به خدمتگزاری به مردم تعهد داشته باشند

کد خبر: ۷۸۳۶۹۲
فرماندار لاهیجان: اعضای شورا شهر می‌بایست نسبت به خدمتگزاری به مردم تعهد داشته باشند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فرماندار لاهیجان در این نشست، با بیان اینکه مردم با انتخاب خود به اعضای شورای شهر اعتماد کرده اند، تصریح کرد: اعضای شورای اسلامی شهر و روستا می بایست نسبت به خدمتگزاری به مردم تعهد داشته باشند.

سید محمد احمدی عنوان کرد: جذب سرمایه گذار و توسعه کارآفرینی از مواردی است که شورا و شهرداری با انجام آن می توانند، خدمات ماندگارتری را انجام داده و به یادگار بگذارند.

نماینده عالی دولت در شهرستان لاهیجان، به لزوم همکاری و همدلی میان ارگان ها و ادارات تاکید کرد و گفت: ادارات در مدیریت مجموعه شهری و بحران‌ها باید کمک حال یکدیگر باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری برای اخذ امکانات از استان و یا کشور باید از ظرفیت های موجود تا حصول نتیجه استفاده کند.

احمدی تاکید کرد: پیگیری معوقات و وضعیت بیمه پرسنل شهرداری در اولویت امورات شهردار و شورای شهر قرار گیرد.

 

46

 

 

 

منبع:
khabaronline.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما