به گزارش ایرنا مصطفی سالاری عصر دوشنبه در جلسه مجمع مشترک توسعه اقتصادی استان با موضوع ساماندهی سواحل و احداث و بهره‌برداری از شناگاه‌های استان که با حضور مسئولان دستگاه‌های قضایی، نظارتی و اجرایی برگزار شد، اظهار داشت: ضرورت برگزاری چنین جلسات و استفاده از این شیوه نامه برای ساماندهی، بهسازی و بهره‌برداری درآمدزا و اشتغال‌زا از سواحل و شناگاه های استان است.
وی افزود: عده‌ای تنها دولت را متولی رسیدگی به امور سواحل می دانند و با همین نگاه و جلوگیری از ورود بخش خصوصی، زمینه ساماندهی سواحل و احداث و بهره‌برداری از شناگاه‌ها فراهم نشده است.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه مهم‌ترین نگرانی ما در ساماندهی سواحل، تخریب محیط زیست است اظهار داشت: جهت جلوگیری از تخریب محیط زیست، استفاده از خانه‌های پیش ساخته و یا کلبه با نمای صرفا چوبی و طبیعی الزامی است و سرمایه گذاران می بایست تحت ضوابط تعیین شده در سواحل فعالیت کنند و مسائل زیست محیطی رعایت کنند.
استاندار گیلان لزوم برخورداری از بخش خصوصی در این رابطه خبر داد و افزود: بایستی از سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی بخواهیم که تحت ضوابط تعیین شده به ساماندهی سواحل و بهره‌برداری از شناگاه‌ها بپردازند؛ به هیچ عنوان اجازه نقل و انتقال مالکیت در خصوص اراضی وجود ندارد.
وی با تاکید بر اعمال یک سقف زمانی مشخص برای هر فرد در رابطه با استفاده از شناگاه‌ها ابراز داشت: در صورت ورود اشخاص و بخش خصوصی، هر شناگاه بایستی برای مدتی معین در اختیار یک فرد باشد تا تملک مالکیتی برای کسی به وجود نیاید.
سالاری بهره‌گیری ارزان، همگانی، سالم و سازگار با محیط زیست را در این امر بسیار حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: استفاده از سرمایه‌گذاران بومی و استانی در اولویت قرار دارد؛ برای ساماندهی سواحل نیاز به استفاده از سرمایه‌های کلان نیست و هر فرد با یک سرمایه معقول می‌تواند وارد این کار شود.
در این جلسه بخشی از شیوه نامه ساماندهی سواحل و احداث و بهره برداری از شناگاه های استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گیلان از چابکسر در شرق تا آستارا در غرب استان، حدود 300 کیلومتر نوار ساحلی دارد.
7296/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.