معاون رئیس‌جمهور با اشاره با اینکه کار کردن برای زنان نباید مناسبتی و تشریفاتی باشد، گفت: نقشه راه برای ارتقاء جامعه زنان تدوین شده است.

به گزارش ایلنا از رشت، معصومه ابتکار در دیدار با نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: اهمیت خانواده بر کسی پوشیده نیست از این رو معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در این رابطه وظایف خطیری دارد.

وی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در حوزه زنان و خانواده را مبتنی بر سیاست های ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم و سیاست‌های دولت عنوان کرد و افزود: بازنگری و اصلاح قوانین از جمله فعالیت هایی است که دنبال می کنیم.

وی پیگیری دریافت تابعیت برای فرزندانی که حاصل ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی هستند را به عنوان نمونه ای از فعالیت های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برشمرد و گفت: به ثمر رسیدن لایحه حمایت از خانواده را با جدیت پیگیری می کنیم.

ابتکار با تاکید بر اهمیت برقراری عدالت اجتماعی در جامعه، تصریح کرد: دولت اقدام به تدوین شاخص ها و سیاست هایی در این رابطه کرده است.

وی با بیان اینکه سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده برای اولین بار در گیلان تدوین شد، عنوان کرد: در تمامی استان‌ها برنامه ریزی‌هایی در دست انجام است تا عقب ماندگی‌هایی که در بخش های مختلف از جمله آموزش، بهداشت و نشاط اجتماعی وجود دارد، مرتفع شود.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره با اینکه کار کردن برای زنان نباید مناسبتی و تشریفاتی باشد، گفت: نقشه راه برای ارتقاء جامعه زنان تدوین شده است.

وی ادامه داد: گزارش ۴۰ ساله تحولات در حوزه بانوان همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تدوین شد و پیشرفت‌های چشمگیر و پایدار در بسیاری از حوزه ها به وضوح در آمار مشاهده گردید.

ابتکار به کلید خوردن مطالعات طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی برای جوامع آسیب دیده و در معرض آسیب در گیلان از ۲ سال گذشته اشاره کرد و گفت: امیدواریم با مشارکت مردم و حمایت دولت آسیب های اجتماعی به حداقل برسد.

وی اقدامات صورت گرفته در حوزه زنان و خانواده در استان گیلان را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: برای حمایت از اشتغال بانوان اعم از سرپرست خانوار و سایر گروه ها همچون دختران فارغ التحصیل، آموزش هایی با همکاری سازمان مختلف از جمله فنی و حرفه ای ارائه می شود.

معاون رئیس جمهور در رابطه با دوره های "کسب و کار من" که به منظور آموزش مهارت بنگاه داری برای بانوان برگزار می‌شود، گفت: استان گیلان در این زمینه عملکرد خوبی دارد هرچند با آمار بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی، هنوز با هدف تعیین شده فاصله داریم.

وی استفاده از توانمندی زنان روستایی را حائز اهمیت دانست و گفت: زنان روستایی گیلان می توانند به خوبی در تولید محصولات ارگانیک نقش آفرینی کنند و از این راه به کسب درآمد بپردازند.

ابتکار با بیان اینکه از صندوق‌های خرد بانوان روستایی حمایت می‌کنیم، گفت: بانوان روستایی گیلان بسیار توانمند هستند و می توانند در کنار کشاورزی کسب و کار دیگری داشته باشند.

وی از برگزاری اولین نشست در گیلان در راستای طرح گفتگوی ملی خانواده در ظهر امروز خبر داد و گفت: اختلال در برقراری ارتباط ، سوء تفاهمات و خشونت های لفظی از آسیب های جدی هستند.

معاون رئیس جمهور با تحسین عملکرد استاندار گیلان در زمینه انتصاب بانوان در پست‌های مدیریتی، گفت: رئیس‌جمهور بر استفاده از ظرفیت بانوان تاکید ویژه دارند و هم اکنون ۳۰ بانو در سطح معاونت وزیر یا پست‌های همتراز در حال خدمت هستند.

وی با اشاره به اینکه ۴۱ درصد از کارمندان دولت خانم هستند گفت: بنابر سیاست دولت، تا سال ۱۴۰۰ حداقل سهم بانوان از پست های مدیریتی باید ۳۰ درصد باشد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با حمایت نماینده ولی فقیه در گیلان، طرح های دولت برای کاهش آسیب های اجتماعی به خوبی اجرایی شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.