حبیب جهانساز روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ردیف اعتباری خرید تضمینی برگ سبز چای در قانون بودجه کشور لحاظ و در ردیف 9 لایحه ، 150میلیارد تومان برای سازمان چای در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: مقدمات کار نیز فراهم شده و دفترچه های چایکاران صادر و از هفته آینده در اختیار آنان قرار می گیرد و توزیع نهاده ها نیز طی سال جاری به تعاونی های چایکاران واگذار شده است .
وی از چایکاران خواست به شایعات توجه نکنند و با انجام عملیات بهزراعی باغ های چای را برای برداشت سال آینده آماده نمایند.
جهانساز خاطرنشان کرد: دولت هر ساله مبلغ قابل توجهی برای خرید برگ سبز چای پرداخت می کند که در فصل زراعی گذشته (سال 96 - 97) 126میلیارد و 300میلیون تومان در این خصوص پرداخت کرد و این پرداخت ها همچنان ادامه خواهد داشت.
وی سهم کارخانه های چایسازی را نیز در فصل زراعی گذشته بابت بهای برگ سبز به چایکاران 93میلیارد تومان ذکر و اضافه کرد: سازمان چای، یک سازمان تخصصی و برای حمایت از چایکاران تاسیس شده و متولی اصلی چای در کشور محسوب می شود و حل مشکلات چای و چایکاری و حمایت از صنعت چای در دستور کار آن قرار دارد و از هیچ تلاشی کوتاهی نمی کند.
25 تا 28 هزار هکتار باغ چای در دو استان گیلان و مازندران وجود دارد که 90 درصد این باغ ها در استان گیلان واقع است.
برداشت برگ سبز چای از باغ های شمال کشور از اوایل اردیبهشت ماه آغاز و در مهرماه هر سال پایان می یابد و کشاورزان باید عملیات بهزراعی در باغات چای را در فصل پاییز و زمستان برای برداشت مناسب برگ سبز انجام دهند.
لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع شده و به عنوان پایتخت چای ایران شناخته می شود و سازمان چای کشور در این شهرستان قرار دارد.
6029 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.