به گزارش خبرنگار ایرنا ، ابراهیم غفاری عصر روز سه شنبه اظهار داشت: این افراد با استفاده از روش های درمانی مانند مشاوره های فردی، بازی درمانی و بسته های آموزشی تحت رصد مددکاران و کارشناسان تیم های بهزیستی قرار گرفتند.
وی گفت: رصد و پایش مستمر افراد دچار پی تی اس (استرس فوق حاد پس از حادثه) بین شش ماه تا یکسال ادامه خواهد داشت.
وی به خدمات سازمان بهزیستی در زمان حضور سیل زدگان در مناطق اسکان اضطراری اشاره کرد و گفت: در پایش صورت گرفته مشخص شد یک هزار و 244 سالمند و بیش از 3 هزار کودک ساکن در این کمپ ها از خدمات مورد نیاز بهره مند شدند.
مدیر کل بهزیستی گلستان اظهار داشت: با هدف ایجاد شادی و نشاط کودکان و نونهالان، 23 مهد کودک موقت در این مراکز ایجاد شد
همچنین گفت : در فروردین ماه به 5 هزار خانوار تحت پوشش سیل زده ساکن شهرهای آق قلا و گمیشان بین 5 میلیون تا 15 میلیون ریال و در مجموع 3 میلیارد و 500 میلیون ریال مستمری پرداخت شد.
غفاری گفت: بر اساس سامانه بنیاد مسکن و ارزیابی های انجام شده تاکنون حدود 390 منزل مسکونی متعلق به مددجویان بهزیستی بعنوان بناهای تخریبی اعلام شده که این افراد علاوه بر تسهیلات و کمک های دولتی می توانند از مبلغ 100 میلیون ریال کمک بلاعوض بهزیستی در ساخت خانه استفاده کنند.
وی ادامه داد در سیل اخیر 400 قلم وسیله توان بخشی مددجویان شامل ویلچر ، واکر، سمعک و مانند آن بلا استفاده شد که تاکنون دویست عنوان از آنها تامین و به بصورت امانی به مددجویان واگذار گردیده و مابقی نیز در کمتر از یک ماه آینده به در اختیار مددجویان قرار می گیرد.
بگفته مدیرکل بهزیستی گلستان از ابتدای سیل تاکنون 30 میلیارد ریال کمک غیر نقدی و 7 میلیارد ریال کمک نقدی از سوی سمن های مردم نهاد و خیریه های کشور به استان اختصاص یافت که در حال توزیع این کمک ها بین مددجویان هستیم
غفاری بیان کرد: در این سیل در مجموع یک هزار میلیارد ریال خسارت به بخش‎های مختلف اعم تأسیسات و زیرساخت‎های بهزیستی، لوازم منزل و مسکن و احشام مددجویان بهزیستی وارده شد.
7333/3091
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.