هادی زارع پور سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که البته در این مدت و از تاریخ 17 اردیبهشت سال جاری پس از بیانات و توصیه های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب در جمع معلمان در خصوص برخی ایرادات نسبت به این سند، دولتمردان یازدهم به طور مرتب به برخی شبهات به وجود آمده پاسخ مناسب را ارائه داده اند.
وی با اشاره به دامن زدن برخی ها نسبت به ایجاد شایعات و فضاسازی های بی مورد که به جای نقد دلسوزانه، این مهم را دستمایه ای برای تخریب علیه دولت و خدشه به اعتبار وزارت آموزش و پرورش قرار داده اند، با تشریح و تبیین جزئیات «سند چارچوب اقدام آموزشی 2030» گفت که نه تنها ایران بلکه هیچ کشوری آن را امضا نکرده است.
زارع پور یادآور شد: سند آموزشی 2030 به مثابه و در زمره پیمان نامه های بین المللی نیست که نیازمند به تایید مجالس کشورها باشد و هیچ گونه جنبه الزام آوری برای عملیاتی کردن آن نیز وجود ندارد.
مدیرکل آموزش و پروش کهگیلویه و بویراحمد گفت: این سند بر اساس یک چارچوب عمل در کشورها محسوب می شود که نحوه اجرا و عملیاتی شدن آن مطابق با ساختار ملی و ارزش ها و فرهنگ های حاکم بر هر کشور خواهد بود.
وی ادامه داد که چارچوب اقدام آموزش 2030 در امتداد برنامه «آموزش برای همه» قرار دارد که سابقه اجرای آن به سال 1990 برمی گردد و برنامه «آموزش برای همه» در سال های 2000 تا 2015 اجرا که کشور جمهوری اسلامی نیز به دلیل دستاوردهای موفقی که در ارتباط با برخی از شاخص های آن داشت، مورد تقدیر جهانیان قرار گرفت.
جنبش جهانی«آموزش برای همه» از1990میلادی (1369) با هماهنگی و همکاری پنج سازمان بین المللی یونسکو، برنامه عمران سازمان ملل، یونیسف، بانک جهانی و صندوق جمعیت سازمان ملل در تایلند بنیان گذاری شده است.
بیانیه اینچئون در گردهمایی جهانی آموزش در تاریخ 19 تا 22 می 2015میلادی (برابر با 31 اردیبهشت تا 2خرداد 1394) در کره جنوبی با توافق جامعه جهانی در موضوع «آموزش» تدوین و تصویب شد.
این بیانیه، چشم انداز آموزش جهان را در 15 سال آینده به تصویر می کشد و کشورها را تشویق می کند تا فرصت های آموزشی فراگیر و برابر، با کیفیت و یادگیری مادام العمر را برای همگان فراهم کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد ابراز داشت که در آن زمان نیز وزیر وقت آموزش و پرورش کشورمان در راس هیاتی از دستگاه و سازمان های مختلف از جمله کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و وزارت خارجه در این اجلاس حضور یافتند.
زارع پور گفت که باتوجه به برخی ملاحظات و حساسیت های موجود در سند نیز هیات شرکت کننده کشورمان «تفحظ رسمی» جمهوری اسلامی ایران نسبت به کل سند را ارائه و توسط وزیر وقت آموزش و پرورش نیز قرائت شد.
وی تصریح کرد که بر اساس بخشی از متن این تفحظ ارائه شده توسط هیات اعزامی کشورمان، جمهوری اسلامی ایران خود را نسبت به بخشی از محورها و مفاد این سند چارچوب اقدام آموزش 2030 که به هر نحوی در تعارض با اسناد بالادستی، قوانین، مقررات ،اولویت ها و آرمان های ملی و همچنین باورها و مفاهیم و ارزش های دینی و اسلامی مغایرت داشته باشد متعهد نمی داند.
خبرنگار: حمید جهان**انتشار دهنده:حسینعلی راشکی
3016/8005
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.