به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی روز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان افزود: بر اساس طرح جامع اقتصاد کشاورزی استان به نحوی اقدام می شود که کشاورز نتواند هر محصول را بی برنامه بکارد و در فروش آن با مشکل روبرو شود.
وی با اشاره به اینکه سیاست توسعه استان کرمان در سال 97 را بر اساس اسناد بالادستی از جمله برنامه ششم توسعه دنبال می کنیم گفت: در سال جاری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی را نیز به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه کرمان اظهار کرد: این استان در شرایط بسیار ویژه ای قرار گرفته و آثار بی توجهی، بی برنامگی و بی دقتی های انجام شده در گذشته را امروز می بینیم و این اقدامات موجب شده که در بحران جدی آب قرار بگیریم و دولت برای حل این مشکلات کارگروه ویژه ای را برای این موضوع تشکیل داده است.
وی گفت: در حالی 120 درصد از آبهای تجدیدپذیر در کشور را استفاده می کنیم که میانگین جهانی در این زمینه 40 درصد است و برای رفع این مشکل باید سیاست های جدید کشاورزی باید در سطح کشور و استان کرمان اجرایی شود.
استاندار کرمان موضوع خرده مالکی و نبود یکپارچگی اراضی را از مشکلات حوزه کشاورزی استان و کشور برشمرد و ادامه داد: این امر باعث شده که راندمان بخش کشاورزی زیر 20 درصد باشد.
وی خاطرنشان کرد: 6.3 میلیارد مترمکعب از آبهای زیرزمینی را در استان کرمان استفاده می کنیم که 6 میلیارد مترمکعب آن مربوط به بخش کشاورزی است.
وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما و سایر رسانه ها باید فرهنگ مشارکت کشاورزی را توسعه دهد گفت: باید از روال سنتی کشاورزی فاصله گرفته و بحران های موجود را مدیریت کنیم.
استاندار کرمان افزود: لازم است وزارت جهاد کشاورزی برنامه جامع کشت های جایگزین را ارائه کند و البته پیگیری هایی نیز در این زمینه داشته ایم اما تاکنون به نتیجه ای نرسیده است.
وی تاکید کرد: جهاد کشاورزی استان کرمان نیز باید در راستای اجرای طرح اقتصاد کشاورزی در استان کرمان، کشت های مناسب جایگزین را کند.
وی با اشاره به اینکه تغییر اقلیم صورت گرفته و باید در این حوزه اطلاع رسانی لازم انجام شود گفت: در حوزه کشاورزی به شکلی کار شده که نابودی منابع کشور را به دنبال داشته است و بخش زیادی از کشور به دشت های ممنوعه تبدیل شده است.
وی بر حضور مدیران در جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان تاکید کرد و ادامه داد: درصد بودجه های دولتی نسبت به ظرفیت ها بسیار کم است و باید از ظرفیت های قانونی برای تامین اعتبارات مورد نیاز استفاده کنیم.
وی بیان کرد: اتمام پروژه های نیمه تمام دولتی نیز باید در دستور کار جدی قرار گیرد و باید مراکز قابل واگذاری در بخش های مختلف از جمله در بخش گردشگری به بخش خصوصی واگذار شود.
وی روز سربازان گمنام امام زمان (عج) را گرامی داشت و گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) به صورت شبانه روزی برای امنیت این مردم و کشور تلاش می کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز به ظرفیت های بودجه ای سال 97 اشاره و بیان کرد: در مجموع در بودجه هزینه ای استان حدود 470 میلیارد تومان تحقق را داشته ایم که به جزء اعتبارات قوه قضاییه که در قالب ردیف مشخص می شود، عملکرد استان 437.3 میلیارد تومان بوده که نسبت به ابلاغی در ابتدای سال، 110 درصد تحقق را داشته ایم.
جعفر رودری با بیان اینکه در سال گذشته 788 میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی داشته ایم، اظهار کرد: در سال گذشته اداره کل راه جنوب حدود 80 درصد، آب منطقه ای 55 درصد و استانداری حدود 60 درصد جذب اعتبار داشته اند .
وی عنوان کرد: بودجه سال جاری کشور یک میلیون و 222 هزار میلیارد تومان است که 444 هزار میلیارد تومان آن بودجه عمومی کشور است و از این میزان 215 هزار میلیارد تومان مربوط به درآمدها است.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری با توجه به اصلاح ساختارها و واگذاری های انجام شده، استان ها 34 درصد در توزیع بودجه نقش دارند.
رودری گفت: در بودجه استان 14.4 درصد افزایش داشته ایم و افزایش بودجه استان از سرجمع تمامی استان های کشور بیشتر است.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.