رضا نیکزادی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: تنها بحث ایمن بودن عشایر مطرح نیست بلکه سعی ما بر این بوده است تا با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و قطع ارتباط ساکنان این مناطق با حوزه شهری از ورد و شیوع ویروس کرونا در میان عشایر جلوگیری کنیم .

وی گفت : تاکنون مواردی از ابتلا به ویروس کرونا مربوط به عشایر اعلام نشده و دلیل اصلی آن را می توان هوشیاری و همکاری عشایر و عمل به توصیه های پزشکی دانست.

نیکزادی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی های  لازم به طریق مختلف از مجموعه اداره کل امور عشایر و تشکل ها صورت گرفته است و دستگاه های مرتبط از جمله مراکز بهداشت و گروه های جهادی نیز خدمات مطلوبی را به عشایر ارائه نموده اند.  

وی در رابطه با نیازهای عشایری در راستای پیشگیری از شیوع و انتقال ویروس کرونا گفت: از جمله اقلامی که عشایر در این بحران به آن نیاز دارند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده و دستگاه های محلول پاش و بسته های کمک معیشتی و ضدعفونی ماشین آلات منطقه است ضمن اینکه بسته های علوفه مورد نیاز دام های عشایر قبل از ورود به مناطق عشایری ضد عفونی و گند زدایی می شود.

مدیرکل امور عشایری شمال استان با اشاره به اینکه آبرسانی به شکل مرتب به این مناطق انجام می شود افزود: سعی ما بر این است تا اقلام مورد نیاز عشایر را به ویژه آرد، نفت، کپسول گاز را  توسط شرکتها در منطقه با رعایت ضوابط بهداشتی توزیع شود.  

وی با بیان اینکه تیم های سیار پزشکی عمدتا در اکثر مناطق وجود دارند گفت: راه های ارتباطی تعریف شده با جوامع عشایری سامانه پیامکی موجود و سرگروه های عشایری می باشند که اخطاریه ها و اطلاعیه ها را از طریق سامانه و برای ارتباط دو سویه بیشتر از طریق سرگروه های عشایری و با در اختیار گذاشتن تلفن مسئولین و همکاران شیفت اداری به عشایر، درخواستهای آنها دریافت، بررسی و اقدامات لازم صورت می گیرد.

نیکزادی همچنین گفت: با توجه یه اینگه عشایر از مراتع  جهت تعلیف دام استفاده می نمایند مهلت و تمدید حضور ان ها فقط منوط به موافقت منابع طبیعی آن حوزه می باشد که مکاتبات لازم آن در سطح ملی و محلی انجام شده است.

مدیرکل امور عشایری در رابطه با درخواست های عشایر گفت: استمهال وام های بانکی، راهکار فروش دام عشایر ، تامین ماشین جهت کوچ ماشینی، جلوگیری از ورود افراد غیر عشایر به مناطق عشایری توسط نیروهای نظامی و انتطامی  از بیشترین درخواست های عشایر بوده است.

وی دسترسی خانوارهای عشایر را به فضای مجازی و اینترنت از دیگر مشکلات عشایر عنوان کرد و گفت: این درخواست ها کتبا به آموزش و پرورش عشایری اعلام شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.