یحیی صادقی روز سه شنبه در نشست با نمایندگان شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان کرمان به‌ منظور تبیین برنامه‌های توانمندسازی کمیته امداد استان کرمان به‌ویژه در حوزه مسکن و اشتغال مددجویان و بررسی مسائل و موانع  پیش روی اجرای این برنامه‌ها و هم‌افزایی در زمینه رفع این موانع گفت: بیش از ۱۰۲ هزار خانوار در استان کرمان مستمری‌بگیر این نهاد هستند که ۶۵ درصد از این خانوارها، زنان سرپرست و نان‌آور خانواده هستند.

وی ادامه داد: حدود ۳۰ هزار خانواده نیز به‌صورت موردی از کمیته امداد استان کرمان خدمات می‌گیرند و نگاه ما در این نهاد بر این است که فارغ از مسائل حاشیه‌ای در راستای توانمندسازی این خانواده‌ها تلاش کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان با بیان اینکه بر اساس اعلام کارگروه اشتغال، این نهاد طی ۲ سال پیاپی بیش‌ترین شغل را در بین دستگاه‌های متولی ایجاد کرده است افزود: کمیته امداد در راستای توانمندسازی خانوارهای محروم مشاغل مولد و ارزان‌قیمت ایجاد می‌کند.

وی به اجرای طرح پنل های خورشیدی توسط این نهاد در راستای توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت اشاره و بیان کرد: هم‌اکنون ۷۲۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان فروشنده برق به دولت هستند و ماهیانه بین یک‌میلیون تا یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار تومان از محل فروش برق تولیدی درآمد کسب می‌کنند.

صادقی ادامه داد: بر اساس قرارداد منعقدشده از هفته آینده نیز اجرای هزار طرح نیروگاه خورشیدی برای مددجویان در استان کرمان آغاز و پیش‌بینی می‌شود تا پایان اسفندماه این طرح ها اجرا شود.

وی همچنین به اجرای طرح دومنظوره نیروگاه‌های خورشیدی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: در قالب اجرای این طرح مددجویانی که فاقد مسکن هستند طرح دومنظوره (اشتغال و مسکن ) برای آن‌ها اجرا می‌شود.

وی در ادامه به اصالت فرش کرمان اشاره و تعداد بافندگان فرش تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان را چهار هزار بافنده اعلام و بیان کرد: در شرایط فعلی رکود بازار فرش‌های تولیدی مددجویان باقیمتی بالاتر از قیمت کارشناسی در تهران به فروش می‌رسد.

صادقی از ایجاد حدود هزار طرح گلخانه‌ای در راستای اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: سال گذشته درآمد خوبی از محل فروش محصولات گلخانه‌ای نصیب مددجویان این استان شده است.

وی با بیان اینکه دیدگاه اصلی کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است افزود: پروسه ایجاد اشتغال در این نهاد بر اساس استعدادسنجی، مشاوره، آموزش، اجرای شغل، نظارت و فروش محصولات تولیدی مددجویان انجام می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.