به گزارش ایرنا ، محمدصادق بصیری امروز شامگاه سه شنبه در نشست هماهنگی دفاتر تسهیل گری کرمان با اشاره به اینکه دفاتر تسهیل گری در حوزه پیشگیری از مسائل امنیتی نقش موثری ایفا می کند، افزود: این دفاتر می توانند زمینه های بروز آسیب ها را شناسایی کنند تا برای رفع آنها اقدام شود.
وی یکی از دلایل بروز آسیب های اجتماعی ارا جرا نشدن کامل چرخه مسائل اجتماعی دانست و گفت: وجود معضلی چون بیکاری ارادی در برخی مناطق حاشیه ای، جای تامل دارد که باید دلایل آن بررسی شود.
بصیری با تاکید بر لزوم انجام کارها به روش علمی تر در دفاتر تسهیل گری، افزود: تداوم ارزیابی ها از مسائلی است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اهمیت هماهنگی دفاتر تسهیل گری با دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد، اظهار داشت : باید مراقبت کرد تا دفاتر تسهیل گری به مسائل سیاسی و انتخاباتی ورود نکنند.
بصیری خطاب به مدیران دفاتر تسهیل گری کرمان تاکید کرد : اگر احساس کردید کمک ها جنبه سیاسی پیدا می کند، آنها را قبول نکنید، زیرا نفس کار خدمت به مردم تحت الشعاع سایر مسائل قرار می گیرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه دفاتر تسهیل گری مهمترین حوزه های مداخله اجتماعی درباره اولویت های پنجگانه آسیب های اجتماعی هستند، افزود: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون اولویت های مسائل اجتماعی به ویژه در حوزه حاشیه نشینی، با ایجاد دفاتر تسهیل گری در نقاط حاشیه ای برای حل این مسائل اقدام شده است.
زهرا موسی پور با اشاره به ایجاد 10 دفتر تسهیل گری در کرمان، افزود: در مجموع در 10 استان کشور دفاتر تسهیل گری ایجاد شده است.
وی با اعلام اینکه وزارت کشور و دفاتر اجتماعی اعتبارات خوبی را برای تاسیس و تجهیز دفاتر تسهیل گری اختصاص داده اند ، گفت : امروز استان کرمان از استان های برتر کشور در حوزه دفاتر تسهیل گری به شمار می رود و اقدامات دفاتر این استان به الگویی برای سایر استان ها تبدیل شده است.
به گفته موسی پور در قالب دفاتر تسهیل گری 60 نفر به طور مستقیم با تحصیلات کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به خدمت شده اند، و در این دفاتر، توانمندسازی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی مناطق حاشیه ای پیگیری می شود.
رییس جهاد دانشگاهی استان کرمان هم گفت: خدمات دفاتر تسهیل گری در محلاتی مانند قلعه محمود و میدان قلعه، قلاع دختر و اردشیر، پامنار، سرآسیاب،شهرک پدر، شهرک صنعتی، شهرک بنی هاشم، انتهای فیروزآباد، شهید رجایی، شهید صیاد شیرازی و شرف آباد ارائه می شود.
رضا کامیاب مقدس با اعلام اینکه 101 هزار و 132 نفر از جمعیت محلات از خدمات دفاتر تسهیل گری استفاده می کنند، یادآور شد: ایجاد دفاتر تسهیل گری در اسفند سال 96 به جهاد دانشگاهی استان محول شده است.
وی گفت: در دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی متخصصانی در حوزه های شهرسازی، مددکاری، اجتماعی، روانشناسی و مسائل اقتصادی فعالیت دارند که هریک از این افراد براساس تخصص های خود، به یکی از جنبه های محلات می پردازند.
5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.