به گزارش ایرنا ، محمدباقر اسلامی روز دوشنبه در نشست کارگروه شورای فرهنگ عمومی که در محل این معاونت برگزار شد با اشاره به اینکه باید شناسایی تهدیدات فرهنگی و اجتماعی به صورت علمی انجام شود،افزود: اطلس فرهنگی و GIS اجتماعی متناسب با مقتضیات بومی هر منطقه نیاز است.
وی ادامه داد: هر دستگاهی به فراخور توان خود اقداماتی را انجام داده اما متاسفانه جزیره ای عمل شده و آمار غیرشفاف، چرخه معیوبی را در این رابطه ایجاد کرده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با بیان اینکه ضروری است که نشاط اجتماعی در جامعه فراگیر شود یادآور شد: استفاده از ظرفیت دهیاران، شورای محلات و هیات های مذهبی برای ورود به مسائل اجتماعی بسیار کمک کننده است.
اسلامی بیان داشت: اقدامات پیشگیرانه فرهنگی و اجتماعی در دراز مدت آثار مثبت خود را نشان می دهد و لازم است با انجام اصول علمی پیشگیری از وقوع جرم، به مقابله با آسیب ها پرداخت.
وی افزود: قطعا هرکدام از دستگاه ها دارای برنامه های ابلاغی هستند اما می توان با هماهنگی این برنامه ها، از هم پوشانی جلوگیری شود، ضمن اینکه شناسایی وضعیت موجود و ارزیابی نسبت به اقدامات انجام شده و سپس ارائه طرح های عملیاتی در جهت رفع آسیب های اجتماعی، لازم است که در دستور کار قرار گیرد.
9895/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.