محمد ابدالی تکلو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد، شناسایی ظرفیت های روستایی را در راستای بالا بردن سطح مشارکت مردم در حوزه های اقتصادی و فرهنگی باید در دستور کار قرار دهند.
وی تصریح کرد: همسو نمودن اهداف و برنامه های کانون با پتانسیل روستایی، تعیین فعالیت های فرهنگی متناسب با ساختار روستا و تهیه الگوهای آموزشی نو آورانه در بعد فرهنگی و اجتماعی از جمله ظرفیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در بهبود وضعیت روستاهاست.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان ادامه داد: اجرای الگوهای تربیت فرهنگی در بین روستایی ها با حفظ هویت بومی و محلی بمنظور ترغیب ساختار جوانان جامعه روستایی به افزایش آگاهی دانش مدیریتی جامعه روستایی از کارکردهای کانون های مساجد روستایی بشمار می آید.
ابدالی تکلو با اشاره به اجرای برنامه های مختلف در مساجد روستا گفت: در بحث اشتغال و کار آفرینی روستاییان، آموزش و اشتغالزایی در بخش های قالی، پته، گلیم، صنایع دستی و خیاطی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد کرمان برنامه ریزی و اجرا شده است.
وی افزود: همکاری در اجرای جشن ازدواج 120 زوج در مسجد، کسب رتبه های برتر کشوری سه سال متوالی در گروههای سرود، اختراع نرم افزار مسجد هوشمند و کسب رتبه برتر جشنواره روستاهای دوستدار کتاب کشوری از دیگر فعالیت ها و دستاوردهای کانون های فرهنگی و هنری مساجد در روستاهای استان کرمان است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان تاکید کرد: طراحی و اقدامات فرهنگی و معقولانه جهت رشد و آگاهی سواد رسانه در روستا ،تدوین برنامه های فرهنگی برای پاسداشت و بازتولید هویت بومی محلی روستا از جمله راهکارهایی است که برای فعال تر شدن کانون های فرهنگی و هنری در مساجد روستایی استان باید در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستایی پل ارتباطی بین افراد و شبکه های اجتماعی و فرهنگی هستند و قادر به مشارکت در اداره امور و رفع مسائل روستاها هستند.
297 کانون فرهنگی هنری روستایی در استان کرمان فعالیت دارد.
7437/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.