به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمدحسین مقیسه روز یکشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با دستور کار بررسی آخرین وضعیت واحدهای صنعتی، صنفی و معدنی آسیب دیده از زلزله در فرمانداری سرپل ذهاب برگزار شد ، افزود: از 56 واحد صنعتی آسیب دیده در این شهرستان، 32 واحد مصوبه بانک دارند.
وی با بیان اینکه برای ارائه ضمانت نامه به واحدها منتظر پرداخت کارمزد از طرف آنها هستیم، میزان کارمزد پرداختی را یک و نیم درصد کل مبلغ ضمانت نامه عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود این کارمزد به صورت 30 درصد نقد و مابقی اقساط سه ماهه از واحدهای صنعتی و تولیدی دریافت می کنیم.
وی گفت: تا زمانی که کارمزد پرداخت نشود ما نمی توانیم کاری انجام دهیم و در صورت پرداخت کارمزد به طور میانگین ظرف یک هفته ضمانت نامه ارائه می شود.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک کشور گفت: با توجه به کارهایی که آغاز شده است و همچنین میزان تعهدات قبلی استان، هم اکنون 30 درصد سرمایه صندوق ضمانت صنایع کوچک به کرمانشاه تعلق گرفته است.
مقیسه بیان کرد: البته کرمانشاه در زمینه ریسک خسارات صندوق نیز یکی از استان هایی است که بالاترین ضریب را دارد و بخش عمده ای از ضمانت نامه ها حتی قبل از زلزله نیز در موعد سررسید پرداخت نشده است.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشت.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.
7079/7399/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.