به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمود رضا مرادی روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه استان که به مناسبت روز پرستار در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه برگزار شد، تامین نیروی درمانی و پرستاری را جزء اولویت های دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد.
وی کمبود پرستار را عامل کاهش کیفیت درمانی و ایجاد مشکلات روحی و روانی برای پرستاران دانست و گفت: در کشور به ازای هر 100 هزار نفر باید 200 پرستار وجود داشته باشد در حالی که در استان کرمانشاه 156 نفر است.
وی تعداد پرسنل درمانی و پرستاری استان را سه هزار و 380 نفر عنوان کرد و گفت: متاسفانه بودجه 111 هزار میلیارد ریالی وزارت بهداشت برای استخدام نیرو در سال آینده در مجلس تصویب نشده و اگر نمایندگان تجدیدنظر نکنند سال آینده برای افتتاح و تامین نیروی درمانی درمانگاه ها و بیمارستان های تازه تاسیس با مشکل مواجه می شویم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تقدیر از خدمات پرستاران در ایام بحرانی زلزله 7.3 دهم ریشتری 21 آبان گفت: فداکاری و از جان گذشتگی پرستاران و کادر درمانی استان باعث شد رییس جمهوری 2 بار از جامعه درمان و پرستاری کرمانشاه تقدیر کنند.
مرادی در ادامه به تاخیرهای چند ماهه کارانه پرستاران استان اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان سه هزار میلیارد ریال از بیمه طلب دارد که پرداخت کارانه ها را با مشکل مواجه کرده است.
او با بیان اینکه در چند ماه گذشته سعی شده حداقل ماهی یکی از کارانه های معوقه را پرداخت کنیم، گفت: ارتقای سیستم اداری، ارتقای کیفیت اداری و پیگیری بودجه و دغدغه پرستاران از اولویت های علوم پزشکی استان در سال آینده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، هم ارتقای دانش و مهارت پرستاران را با برگزاری کلاس های آموزشی اصلاح سیستم اداری و مدیریتی جزء اولویت های دانشگاه علوم پزشکی استان دانست.
بهمن روشنی با بیان اینکه درمان، کاری گروهی و تیمی است، گفت: پرستاران بیش از هر کسی با بیماران سر وکار دارند، برخورد خوب آنها با بیماران می تواند بیش از دارو برای بهبود آنها موثر باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه زلزله واقعه ای تلخ و ناراحت کننده بود، گفت: پرستاران و کادر درمانی استان در این برهه بحرانی با فداکاری و جان گذشتگی خدمت رسانی 24 ساعت به مصدومان زلزله غرورآفرینی کردند.
رییس دانشکده پرستاری استان کرمانشاه نیز در این مراسم نیاز مراکز درمانی استان را به 600 پرستار دانست و گفت: 10 درصد از پرستاران استان در پست غیر مربوطه مشغول به کار هستند.
علی اکبر ویسی، با بیان اینکه 600 نفر در دانشکده پرستاری کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: در سال آینده پنج رشته پرستاری در مقطع ارشد و دکترا راه اندازی می شود.
وی تخصصی کردن رشته های پرستاری و برطرف کردن مشکلات زیرساختی هویت بخشی (مهر و کد پرستاری) نظام پرستاری، تعیین تعرفه های درمانی را از اولویت های مهم در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی و دانشکده پرستاری دانست.
در پایان این مراسم از پرستاران نمونه استان و همچنین خانواده پرستار شهید مدافع حرم استان فریدون احمدی و مرتضی قبادی که در حین کمک به زلزله زدگان دچار سکته شده بود، با اهدای لوح قدردانی شد.
استان کرمانشاه به 2 میلیون نفر جمعیت دارای 13 بیمارستان دولتی است.
3209/8066 خبرنگار عباداله آذرگون ** انتشاردهنده: علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.