امید قادری شامگاه سه شنبه در اولین جلسه هماهنگی کمیته های برنامه های گردشگری روستایی و اکوتوریسم کرمانشاه ۲۰۲۰ که به ریاست استاندار کرمانشاه و با حضور معاونین وی و جمعی از مدیران استان در سرسرای جلسات تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: از زمان حضور در میراث فرهنگی کرمانشاه با حمایت و تاکید استاندار چند اتفاق مهم برای تحول در گردشگری در دستور کار قرار گرفت که به لطف خدا پرونده ثبت جهانی اورامانات هم اکنون برای ارزیابی به یونسکو ارسال شده تا روند ثبت جهانی آن در آینده نزدیک تکمیل شود.
او افزود: همچنین با تاکیدی که مدیریت ارشد استان داشتند، پیگیری برای میزبانی یک رویداد بین المللی در حوزه گردشگری در دستور کار قرار گرفت و استان کرمانشاه توانست با رایزنی های همه جانبه ای که صورت گرفت میزبان رویداد بین المللی گردشگری روستایی و اکوتوریسم در سال ۲۰۲۰ شود.
قادری گفت: تبلیغات و بازاریابی مهمترین بخش رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ است که باید در راستای بهره برداری از این اتفاق بزرگ برای توسعه گردشگری استان کرمانشاه از آن استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در ادامه تاکید کرد: شهرداری در همراهی با این رویداد نقش تعیین کننده ای دارد و باید برنامه های خود را در این خصوص زودتر ارایه کند.
قادری با بیان اینکه ۱۶ توافق نامه با دستگاه های مختلف در راستای پیشبرد اهداف کرمانشاه برای امضا آماده شده است، تصریح کرد: به زودی با مبادله این تفاهم نامه ها نقش سایر دستگاه ها در پیشبرد اهداف توسعه گردشگری استان و رویداد ۲۰۲۰ پررنگتر خواهد شد.
او تاکید کرد: در ۲۰۲۰ گردشگری در همه جنبه ها مورد تاکید قرار خواهد گرفت و صرفا معطوف به گردشگری روستایی نخواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه در ادامه از شرایط مناسب گردشگری استان خبر داد و گفت: در ۹ ماه گذشته ورود گردشگران خارجی ۴۰ درصد و صادرات صنایع دستی ۴۲ درصد با رشد همراه بوده است.
قادری با اعلام اینکه در دهه فجر ۳۵ بوم‌گردی در سطح استان افتتاح می شود، گفت: تا پایان سال تعداد بوم گردی های استان کرمانشاه ۵۰ عدد می رسد.

در پایان این جلسه کمیته های راهبردی و اجرایی رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ معرفی و شرح وظایف تدوین شده با رویکرد جذب گردشگران و رونق اقتصاد منطقه تبیین و تشریح شد.
وجود چهار هزار و ۲۵۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است. 
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است. 
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.