حسن عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طبق مفاد قانون کار جمهوری اسلامی ایران، حل و فصل اختلافات بین کارگر و کارفرما برعهده هیات های تشخیص اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که براساس آیین دادرسی کار به این اختلافات رسیدگی کنند.

عزیزی  به راه اندازی سامانه جامع روابط کار به صورت پایلوت در چند استان از جمله کرمانشاه اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه شورای عالی کار؛ سامانه جامع روابط کار به منظور تضمین دقت، سرعت و سلامت مراحل مختلف هیات های تشخیص اختلاف راه اندازی شده است که تمام مراحل رسیدگی به پرونده های اختلاف مانند ثبت شکایت، نحوه نوبت دهی و زمان آنها، چگونگی کیفیت آرا، سرعت، دقت و سلامت دیوان عدالت اداری و غیره در این سامانه قابل رصد و پیگیری است.

وی در ادامه اظهار داشت: درسامانه جامع روابط کار ۱۲ نوع خدمت متنوع مانند ثبت شکایت، نوبت دهی، مراحل مختلف رسیدگی به شکایت، کیفیت آرا اعضای هیات اختلاف، طبقات شغلی، ثبت حوادث ناشی از کار و مراحل مختلف رسیدگی به آن، قرارداد پاداش دهی، قراردادهای بهره وری شرکت ها، قراردادهای ایمنی شرکت ها و غیره به صورت الکترونیکی ارائه می شود.

۱۴۰ هزار نفر در مرحله اول سامانه جامع روابط کار ثبت نام می شوند

عزیزی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: پیش بینی شده در مرحله اول راه اندازی سامانه جامع روابط کار استان، ۱۴۰ هزار نفر ثبت نام کنند.

وی در ادامه از کارگران و کارفرمایان استان خواست با در دست داشتن مدارک هویتی خود مانند شناسنامه و کارت ملی برای احراز هویت به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و وضعیت خود را ثبت کنند.

بیش از یک هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی بیش از ۳۰ هزار نفر هم اکنون در استان کرمانشاه وجود دارد. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.