شهردار بیستون با انتقاد از وضعیت رسیدگی به کاجستان این شهر گفت: در گرمای شدید فعلی کاج‌ها آبیاری نمی‌شوند و نگران هستیم تا چند ماه دیگر این بی آبی موجب آسیب به این کاج‌های قدیمی شود.

به گزارش خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه، شورش فرامرزی در جمع خبرنگاران با اشاره به وسعت 122 هکتاری کاجستان این شهر گفت: این کاجستان در ابتدای تاسیس شهرداری بستون بیرون شهر قرار داشته، اما به تدریج با افزایش وسعت شهر کاجستان در محوطه شهر قرار می‌گیرد.

وی افزود: باوجود قرارگیری کاجستان در محدوده شهر، این مجموعه تحت اختیار و بهره برداری منابع طبیعی قرار دارد و از طریق منابع طبیعی در اختیار شرکت توسعه گردشگری قرار داده شده است.

فرامرزی تصریح کرد: نکته جالب ماجرا اینجاست که قبل از اینکه قرارداد مابین منابع طبیعی و شرکت توسعه گردشگری رسمی شود، این کاجستان از سوی شرکت توسعه گردشگری به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار می‌شود.

وی از وضعیت نامناسب رسیدگی به کاج‌های این کاجستان انتقاد کرد و افزود: سال گذشته کاج‌ها بر اثر بی آبی حال مناسبی نداشتند و امسال هم مجدد نگران تکرار این وضعیت هستیم.

وی افزود: خوشبختانه به خاطربارندگی های مطلوب امسال تاکنون وضعیت کاجستان خوب بوده، اما در این گرما کاج‌ها آبیاری نمی شوند و ادامه این وضعیت می تواند در اوایل پاییز مجددا حال کاج ها را نامناسب کند.

فرامرزی با اشاره به وجود دو حلقه چاق عمیق در محدوده کاجستان گفت: برای آبیاری غرقابی کاجستان هم این دو حلقه چاه کفایت می کند و این درحالی است که سیستم آبیاری قطره ای در این کاجستان اجرا شده، اما از آن بهره برداری نمی شود.

شهردار بیستون به عدم پرداخت عوارض از سوی متولیان کاجستان اشاره کرد و افزود: کاجستان در محدوده  شهر قرار دارد و باید عوارض سالیانه آن که حدود یک میلیارد تومان است پرداخت شود و اگر این عوارض پرداخت نمی شود شهرداری باید در بهره برداری یا حاکمیت کاجستان شریک شود.

وی افزود: از طرفی آلاچیق های بسیاری در کاجستان برپا شده که برای همه اینها عوارض به شهرداری تعلق می گیرد که متاسفانه بخش خصوصی مستقر در کاجستان هم این عوارض را پرداخت نمی کند.

این مسئول تصریح کرد: بر اساس ماده 77 قانون شهرداری ما حق شکایت در این زمینه داریم و طبق توافق نامه سال 1394 منابع طبیعی به شهرداری وقت تعهد می دهد که در قرارداد واگذاری این مجموعه حق مالکانه و عامرانه شهرداری بیستون لحاظ شود که این کار صورت نمی گیرد.
فرامرزی افزود: ما نه بهره برداری از کاجستان را می خواهیم و نه اینکه قصد داریم وارد قرارداد عجیب آن با شرکت توسعه شویم. تنها خواسته ما این است که اولا به کاج ها رسیدگی شود و در ثانی حق شهرداری در این زمینه وصول شود.



انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.