به گزارش ایرنا؛ هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در نشست با اعضای هیات امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه در استانداری، افزود: در مجموع حدود 172 کیلومتر رودخانه در بیش از 30 شهر استان جاری است که مدیریت آن در فصول پربارش کار پیچیده ای است.
او با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه خوبی در خصوص مهار سیلاب انجام شد، گفت: همکاری و مشارکت مردم استان کرمانشاه در مدیریت بحران سیل بی نظیر بود و در واقع می توان گفت که این مردم بودند که اجازه ندادند سیل در استان به بحران تبدیل شود.
وی در ادامه اظهار داشت: در حوزه کشاورزی، آب و امور زیربنایی خسارات عمده ای بر استان وارد شد که این خسارات تجمیع و به مقامات مسوول کشوری انعکاس یافته است.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: در بارش های اخیر‌ 50 روستا در محاصره سیل قرار گرفتند که این ‌معضل عمدتا ناشی از بی توجهی نسبت به ضوابط حاکم بر طبیعت و تجاوز به حریم رودخانه‌ها بود.
بازوند افزود: برای کاهش آسیب های حوادث طبیعی، نیازمند کمک دانشگاه هستیم و علاوه بر آن معتقدیم که اگر دانشگاه به کمک توسعه استان بیاید اصطکاک مسیر توسعه کم می شود و دانشگاه میتواند تسهیل‌گر توسعه باشد.
او تاکید کرد: پژوهش زمانی مورد توجه قرار می گیرد که در برنامه‌ریزی، اقتصاد، توسعه و رفاه عمومی نقش‌آفرین باشد و تاثیر آن بر سفره مردم احساس شود.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: تجربه نشان می دهد که هروقت مردم پای کار بیایند موفقیت رقم خواهم خورد و رونق تولید تنها در سایه حضور و اهتمام مردم محقق می شود.
بازوند افزود: پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای سامانه گرمسیری هزینه شده است که می تواند در بخش های عمده ای از استان تحول آفرین باشد.
استان کرمانشاه 2 میلیون تن جمعیت ساکن در 2 هزار و 600 روستا و 34 شهر دارد.
طبق برآوردهای انجام شده، در حادثه سیلاب اخیر حدود 1500 میلیارد تومان خسارت به بخش های مختلف از جمله کشاورزی استان وارد شد.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.