به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز دوشنبه در دیدار اعضای هیات علمی حوزه های علمیه استان کرمانشاه که در سرسرای امید استانداری برگزار شد، با اشاره به رویکرد راهبردی بلندمدت اقتصاد مقاومتی نظام برای توسعه اقتصادی کشور افزود: اگر کار و تلاش برای توسعه اقتصادی در چارچوب اقتصاد مقاومتی به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود مانند دوران دفاع مقدس بر همه چالش های فرهنگی و اقتصادی پیش رو پیروز خواهیم شد.
وی در ادامه یکی از مهم ترین حوزه کاری حوزه های عملیه را امور فرهنگی دانست و گفت: قشر روحانی همواره بر لایه های مختلف جامعه دارای نفوذ تاثیرگذاری بوده اند، در این مقطع زمانی نیز باید از این ظرفیت گسترده اشان در راستای رونق تولید و تبدیل آن به فرهنگ عمومی جامعه در کشور استفاده کنند.
او در ادامه رونق اقتصادی را مساوی با مبارزه با فقر، بیکاری، شکست دشمنان، کاهش تورم و افزایش بهای پول ملی اعلام کرد که وظایف همه در نظام جمهوری اسلامی گام برداشتن در این راستاست.
بازوند در بخش دیگری از سخنانش به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در این بیانیه 30 بار به جوانان اشاره کرده اند و معتقدند که تمام چالش های فرهنگی و اقتصادی مبتلابه کشور با اتکا به جوانان و میدان داری آنها حل خواهد شد و ایشان توجه به نقش جوانان در کشور در این ابلاغیه را بسیار مورد توجه قرار داده اند.
استاندار کرمانشاه در ادامه ساختار اقتصادی کشور را بانک محور توصیف کرد و گفت: متاسفانه این نوع سیستم اقتصادی باعث شده بانک ها شریک اکثر پروژه ها باشند و اگر این پروژه ها به ثمر نرسند، این خود منجر به تشکیلات و روند طولانی بروکراسی اداری و سختگیری های زیاد برای پرداخت تسهیلات شده و رونق تولید و اقتصاد را با مشکل مواجه کرده است.

**مدیریت سیل در استان کرمانشاه یک الگوی کشوری بود
استاندار کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه سیل با مشارکت و همکاری گسترده مردم استان خسارت چندانی نداشت، گفت: سیل به 12 هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان آسیب زد و هزار و 500 میلیارد تومان نیز به بخش های مختلف به ویژه راه ها و پل های ارتباطی خسارت وارد کرده است.
بازوند در ادامه مدیریت به موقع سیل با اطلاع رسانی گسترده به مردم و مشارکت مردمی قبل از شروع باران ها را یک الگو موفق در کشور اعلام کرد و گفت: هرچند سیل خسارت هایی به استان زد ولی مدیریت به موقع و اطلاع رسانی و همکاری مردم در این بحران بی نظیر بود.
وی همچنین بیان داشت: که سیل به هزار و 711 واحد مسکونی روستایی و شهری آسیب جدی وارد کرده که باید بازسازی شوند.

**طلاب برای خدمت رسانی به محلات حاشیه ای اعزام می شوند
مدیر حوزه علمیه استان کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: حوزه های علمیه قدیمی ترین و ریشه دارترین شاخه های علمی و کمک رسانی به مردم در کشور هستند، اکنون در استان 11 حوزه علمیه برادران و 11 حوزه علمیه خواهران در استان کرمانشاه فعالیت می کنند.
حجت الاسلام صادق ایرانی در ادامه بیان داشت: هر ماه گروه های جهادی از طلاب به مناطق حاشیه نشین شهرهای استان برای انجام مشاوره های روانشناسی، اخلاقیات، مشاوره اعتیاد و طلاق اعزام می شوند و در حال خدمت رسانی هستند.
وی در ادامه از سریال تلویزیونی «نون خ» شبکه یک که با لهجه کرمانشاهی پخش شد، انتقاد کرد و گفت: این سریال نه تنها بر مبنای فرهنگ مردم استان نبود بلکه ضد فرهنگ ما تولید شده بود.
او به 16 پروژه عمرانی در دست اقدام حوزه علمیه در استان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای تکمیل این پروژه ها نیازمند تامین اعتبارات هستیم.
حجت الاسلام ایرانی، همچنین به مصوبه 11 میلیارد تومانی اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان اشاره کرد که هنوزهیچ مبلغی پرداخت نشده و از استانداری خواست در این راستا پیگیری کنند.
او در پایان بیان داشت: حدود هزار طلبه بردار و هزار 300 طلبه خواهر در حال حاضر در استان کرمانشاه مشغول تلمذ هستند.
3209/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.