محمدحسین صادقی روز سه شنبه در دیدار سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: ما از تمام ظرفیت‌های دستگاه قضایی برای مقابله با جرایم حوزه دامپزشکی استفاده می کنیم اما باید به سمتی برویم که از ابزارهای کیفری و قهری به صورت حداقلی استفاده کنیم و برخورد قضایی، آخرین راهکار باشد.
او گفت: صِرف برخوردهای قهری و مناسبتی با تخلفات حوزه دامپزشکی نتیجه ‌بخش نیست و باید بسترهای جرم‌ زا را با آموزش، فرهنگ سازی و سختگیری در اعطای مجوز از بین برد.
دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: البته فرهنگ سازی زمانبر است اما تکیه به برخوردهای قهری باعث افزایش هزینه ها و منجر به کاهش نتیجه بخشی می شود.
وی با تاکید بر لزوم برخورد کارشناسی با واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی متخلف، افزود: برخوردهای قهری باید به متخلفانی که اقدامات قانون‌ گریزانه مکرر دارند، محدود شود.
صادقی از سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه خواست که تهدیدها و آسیب های حوزه دامپزشکی استان را احصا و اولویت بندی کند.
او با تاکید بر اهمیت آموزش های دامپزشکی به عرضه کنندگان مواد غذایی، اظهار داشت: هنر اداره کل دامپزشکی این باشد که تعداد پرونده های تخلف در این حوزه را به مرور کاهش دهد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه هم در این دیدار گفت: رسالت دامپزشکی حفظ و حراست از سرمایه های دامی و نظارت بر بهداشت عمومی است که در حوزه روستایی مشکلی خاصی وجود ندارد زیرا کار به صورت خدماتی و رایگان است اما در بخش نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با چالش‌هایی روبه‌رو هستیم زیرا موضوع حقوق مصرف کننده و بهداشت عمومی مطرح است.
امید حاج محمدی با تشکر از حمایت های قانونی دادستانی کرمانشاه در صدور آرای مربوط به تخلفات دامپزشکی، افزود: هر چقدر بتوانیم از پتانسیل سیستم قضایی به درستی استفاده کنیم بسیاری از هزینه‌ های این حوزه کاهش می‌ یابد و تلاش ها زودتر به نتیجه می رسد.
وی از تهیه یک طرح جامع برای مقابله با آسیب ها و جرایم حوزه دامپزشکی خبر داد و گفت: در تلاشیم که از ظرفیت همه دستگاه‌های مربوطه از جمله نیروی انتظامی، شهرداری، قوه قضاییه و رسانه ‌ها در این طرح استفاده کنیم.
او ابراز امیدواری کرد که این طرح تا ماه آینده نهایی و در استانداری کرمانشاه تصویب شود.
به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه چهار میلیون و 650 واحد دامی و بیش از یک هزار و 333 واحد دامپروری صنعتی شامل 700 واحد مرغداری گوشتی صنعتی، 176 واحد گاوداری شیری، 181 واحد پرواربندی گوساله و 219 واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین 24 واحد مرغداری تخمگذار، 13 واحد پرورش بوقلمون صنعتی، 9 واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، 2 واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از 309 هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در استان کرمانشاه سالانه بیش از 451 هزار تن انواع محصولات دامی شامل 336 هزار تن شیرخام، 36 هزار و 300 تن گوشت قرمز، 63 هزار و 800 تن گوشت طیور، 11 هزار و 100 تن تخم مرغ و چهار هزار و 83 تن عسل تولید می شود.
اکنون یک کشتارگاه صنعتی دام در شهر کرمانشاه و 11 کشتارگاه سنتی و 9 کشتارگاه مرغ در استان فعال است.
7444/3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.