به گزارش خبرنگار ایرنا، هیات داوران این جشنواره در قسمت تک خوانی و مولودی خوانان برگزیده نفرات اول تا هشتم را معرفی کرد و حسن یوسفخوانی از بوکان، عبدالسلام فاتحی و فرید منصوری هر 2 از سنندج نفرات اول تا سوم این بخش بودند.
مهران خالدی از سنندج، ابراهیم مشک دان از استان خراسان، امیر ملکی از سنندج، محمد سهیل میرکی از سنندج و پیام صفوتی از سنندج دیگر تک خوانان برتر این جشنواره شناخته شدند.
در بخش گروهی هم نوای رحمت به سرپرستی مسعود مرادی از سنندج رتبه اول را بدست آورد، گروه حزین به سرپرستی وریا فرجی از سنندج دوم و گروه نوای قدسیان به سرپرستی سوران حسینی از مریوان رتبه سوم این جشنواره را کسب کردند.
هیات داوران، گروه اخوان به سرپرستی فواد زارعی از سنندج، گروه الوان به سرپرستی محمد فاروق درپور از تربت جام، گروه روژیار به سرپرستی سهیل بهرامی از پاوه، گروه کمالات به سرپرستی امیر ابراهیمیان از ارومیه و گروه کارین به سرپرستی پرویز مندومی از سنندج را به ترتیب به عنوان گروه های چهارم تا هشتم این جشنواره معرفی کرد.
یکی از اعضای هیات داوران در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: رقابت در این جشنواره تنگاتنگ و بسیار نزدیک بود و همه شرکت کنندگان حرفه ای و قدر بودند.
پیام عزیزی با بیان اینکه مولودی خوانان و مداحان باید با ایجاد تعامل به استان ها و کشورهای دیگر هم سفر کنند، افزود: توانایی هایی که در گروه ها و مداحان جشنواره دیدم در فعالان هیچ کدام از کشورها ندیده بودم.
بر اساس آرای مردمی از میان گروه هایی که در خانه کُرد به اجرای برنامه پرداختند، گروه یاهو با 72 درصد و در میان تک خوان ها نیز یاسین محمدی با 56 درصد انتخاب و از آنها تجلیل شد.
جازه ویژه دبیر جشنواره برای تحقق شعار امام رضا (ع) اسوه اخلاق و گفت و گو، به گروه بیداد از خراسان شمالی تعلق گرفت، ضمن اینکه به دلیل ترویج فرهنگ رضوی و توجه به تقریب مذاهب از گروه آیین از استان فارس نیز تجلیل بعمل آمد.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی سنندج هم در این آیین گفت: امام محمد غزالی عارف، شریعتمدار و نظریه پرداز بزرگ عرفانی زمانی که دانشگاه عظیم جهان در بغداد را ترک کرد از سوی پادشاه آن زمان از او دعوت شد که به بغداد برگردد و او در جواب گفت عهد کرده ام به هیچ پادشاهی خدمت نکنم و در کنار ضریح مشهد رضا (ع) به عبادت بنشینم و او را شفیع خود قرار دهم.
ماموستا اقبال بهمنی با اشاره به اینکه سه قوم به اسلام خدمت کردند، اضافه کرد: عرب ها اسلام را به اقصی نقاط عالم رساندند، فارس ها از دوم هجری به بعد به جمع آوری احادیث پیامبر(ص) پرداختند و کردها خدمت به اسلام را به اوج رساندند و مروج مراسم مولودی خوانی و مداحی شدند.
وی با اشاره به مداحی در زمان پیامبر(ص) اظهار داشت: در صدر اسلام و در زمان ورود پیامبر(ص) به مدینه اصحاب و یاران او با دف و خوشحالی خاصی به استقبال او رفتند.
16 گروه و 20 مولودی خوان داخلی و خارجی به مرحله نهایی چهارمین جشنواره هه تاو راه یافته بودند. ، ٤٨ گروه، ٥٣ مولودی خوان و هفت گروه هم در بخش بین الملل آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده بودند.
این جشنواره در 2 بخش اجرا برای عموم و رقابتی برگزار شد که بخش اجرای عمومی آن در ساعات شب و در خانه کُرد شهر سنندج و بخش رقابتی نیز روز و در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.