حسن خدابنده لو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تا سال 1392 در مجموع سه هزار و 100 مترمربع انبار امدادی در استان داشتیم.
وی افزود: با توجه به نیاز مبرم استان به مجتمع انباری و لجستیک امداد و نجات جهت پشتیبانی از عملیات های امداد و نجات، مجموعه انباری به مساحت 12 هزار و 500 مترمربع نیز خریداری و به فضای امدادی استان اضافه شد.
خدابنده لو تاکید کرد: این مجموعه انباری شامل چهار باب سوله، هر کدام به مساحت 800 مترمربع و ساختمان اداری به مساحت 550 مترمربع است و تاکنون برای تملک و بازسازی آن بیش از 55 میلیارد ریال هزینه کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه نخستین انبار امدادی استان در شهرستان های قروه و بیجار ایجاد شد و بیش از 50 سال قدمت دارد، گفت: علاوه بر مجتمع عظیم انباری واقع در کمربندی بهشت محمدی سنندج، انبارهای امدادی در شهرستان های دیواندره، سروآباد، قروه، بیجار و کامیاران نیز ساخته شده است.
خدابنده لو در خصوص ایجاد بسترهای توسعه ای در شهرستان های استان یادآور شد: کارکرد انبارهای امدادی، ذخیره سازی اقلام برای خدمت رسانی در حداقل زمان پس از حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی و پاسخگویی مناسب به مردم است.
وی با اشاره به اینکه یکی از نقاط قوت جمعیت هلال احمر، داشتن انبارهای پشتیبانی عملیات امداد و نجات است، اضافه کرد: در این انبارها اقلام امدادی از جمله چادر امدادی، پتو و موکت، اقلام بهداشتی مانند پودر لباسشویی و صابون، مجموعه ظروف، وسایل گرمایشی، خوراک پزی و روشنایی برای تامین اسکان اضطراری و رفع نیازهای ضروری آسیب دیدگان ذخیره سازی و نگهداری می شود.
جمعیت هلال احمر استان کردستان دارای 11 پایگاه امداد جاده ای، 100 تیم امدادی، چهار هزار داوطلب فعال و بیش از 40 هزار داوطلب آموزش دیده و آماده همکاری در شرایط سخت و بحرانی است.
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.