به گزارش خبرنگار ایرنا، فردین اخلاقیان روز چهارشنبه در نشست تخصصی آب، کلید توسعه، چالش قرن اظهار کرد: آموزش به عنوان محور و پایه توسعه نباید نقش خود را از دست بدهد و با توجه به اینکه نیازهای جامعه کنونی، متفاوت شده لذا آموزش ها نیز باید کاربردی تر شود.
وی افزود: دانشگاه‌ها در ابتدا با محوریت آموزشی شکل گرفتند و این امر در طولانی ‌مدت جامعه را با چالش‌های جدید از جمله افزایش فارغ تحصیلان بیکاری و اشباع اشتغال در سیستم‌های دولتی مواجه کرد.
رئیس دانشگاه کردستان تاکید کرد: در کشور ما سال‌ها به مقوله پژوهش بعنوان یک فعالیت تجملاتی نگاه شده است حال آنکه یکی از موضوعات ضروری برای توسعه، رونق پژوهش در جامعه و دانشگاه با رویکرد توجه به نیازها است.
به گفته اخلاقیان، در بُعد توسعه، توجه به نقش و پتانسیل دانشگاه در راستای خدمت و تلاش برای پیشرفت و تولید ثروت در استان و کشور از موضوعات مهم و ضروری است.
وی با تاکید بر لزوم هم ‌افزایی و ارتباط پژوهش‌ محور بین نهادهای خدمت‌ رسان و دانشگاه یادآور شد: از این امر می‌توان به عنوان بهترین اهرم در پیشرفت و توسعه استان بهره برد.
اخلاقیان بر تلاش برای حفاظت از نعمت‌های الهی از جمله آب تاکید کرد و گفت: برقراری ارتباط سازنده و علمی دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی، ارتباطی دو سویه برای حل مشکلات و ادای دین به جامعه است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه کردستان در سال 1355 کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز و در سال 1370 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران این مرکز آموزش عالی را با عنوان دانشگاه کردستان معرفی کرد.
در این دانشگاه هم اکنون بیش از 170 رشته تحصیلی شامل 51 رشته کارشناسی، 91 رشته کارشناسی ارشد و 29 رشته دکتری دانشجو پذیرش می شود و در هفت دانشکده وابسته نیز با بیش از 300 عضو هیئت علمی بیش از 10 هزار دانشجو خدمات تحصیلی دریافت می کنند.
علوم انسانی و اجتماعی، ادبیات و زبان های خارجی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و منابع طبیعی هفت دانشکده وابسته به دانشگاه کردستان است.
خبرنگار: افسانه گلباغی**انتشار: سلیمانی
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.