علیرضا مرامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بعضی انتقادهایی به مواد این حقوق داشته اند افزود: به عقیده برخی از منتقدین، موادی که در منشور آمده در قانون اساسی نیز به آن اشاره شده است و نیازی به طرح آن نیست.
وی ادامه داد: جدا از این انتقادات، نفس توجه دولت به حقوق شهروندان به عنوان یک مفهوم مدرن در اندیشه سیاسی دارای اهمیت زیادی است.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور در ایام تبلیغات انتخاباتی سال 92 وعده تضمین حقوق شهروندی را به مردم داد و به آن نیز عمل کرد اضافه کرد: با توجه به اینکه مجموعه حقوق شهروندی، دربرگیرنده حقوق سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهروندان است بنابراین مجموعه کاملی است.
مرامی اظهار کرد: اگر دولت نه به معنای قوه مجریه، بلکه قوای مجریه، مقننه و قضائیه تلاش خود را بر این بگذارند که تمام ایرانی ها فارغ از هر جنس، رنگ، مذهب و زبان، از حقوق شهروندی برخوردار شوند، گام بسیار بلندی در توسعه سیاسی اجتماعی جامعه است.
مرامی به بحث حقوق های نامتعارف نیز اشاره کرد و گفت: دولت هیچگونه کوتاهی در برخورد با حقوق های غیرمتعارف نداشته است و غوغا و هیاهویی که مخالفان، علیه دولت بر پا کرده اند یک نوع شگرد سیاسی در دوره انتخابات است.
وی با بیان اینکه دولت یازدهم انحرافات و اختلاس هایی را که در دولت گذشته صورت گرفته کشف کرد افزود: دولت با تمام توان طبق قانون با این انحرافات برخورد کرد و جنجال های سیاسی مخالفان از ارزش کار آن نخواهد کاست.
مدرس دانشگاه کردستان به مسکن مهر نیز گریزی زد و اظهار کرد: یکی از غیرکارشناسانه ترین و بدترین سیاست هایی که در دولت قبلی اجرا شد مسکن مهر بود؛ زیرا منابع بخش عمده ای از سرمایه گذاری های عمرانی در حوزه نفت و زیربنایی را به خودش اختصاص داد.
مرامی افزود: طرح مسکن مهر نه تنها نتوانست گره ای از مشکلات مسکن مردم باز کند بلکه مشکلات زیادی را نیز ایجاد کرد و همه اقتصاددانان معقتدند که بخش قابل توجهی از تورم 40 درصدی سال 92 به دلیل تزریق نقدینگی بود که از منبع حوزه های زیربنایی به مسکن مهر انجام شد که تورم بالایی را نیز به همراه داشت.
وی گفت: عملکرد دولت در این حوزه نیز قابل قبول بوده و تلاش کرده مشکلات مسکن مهر را که میراث دولت گذشته است رفع کند و باقیمانده آن را تکمیل و به متقاضیان تحویل دهد.
او بحث اشتغال را یکی از اساسی ترین مشکلات دولت ها عنوان کرد و افزود: اگر عملکرد دولت تدبیر و امید را در حوزه اشتغال با دولت گذشته مقایسه کنیم متوسط ایجاد شغل سالانه در دولت دهم، 14 هزار شغل بوده، در حالیکه عملکرد دولت یازدهم در سال 94 ایجاد حدود 700 هزار شغل بوده است.
مرامی با بیان اینکه هر ساله با فارغ التحصیل شدن تعداد بسیار زیادی از دانشجویان، تعداد زیادی از جوانان وارد بازار کار می شوند اضافه کرد: با توجه به امکاناتی که وجود دارد امکان اینکه برای تمامی آنها شغل ایجاد شود وجود ندارد ولی در کل عملکرد دولت تدبیر و امید، بسیار بهتر از دولت دهم بوده است.
این مدرس دانشگاه کردستان به بحث نقد از دولت پرداخت و اظهار کرد: باتوجه به اینکه طبق اصل 2 قانون اساسی یکی از پایه های نظام جمهوری اسلامی ایران، آزادی است بنابراین نقد سازنده آنچنانکه در قانون عادی ما نیز مورد توجه قرار گرفته از حقوق شهروندی ایرانیان است.
مرامی افزود: اما برخی از منتقدان دولت، پا را از انصاف و عدالت فراتر می گذارند و مصالح حزبی و جریانی خود را بر مصالح عمومی ترجیح می دهند که کار بسیار ناپسندی است.
وی انتقاد عادلانه و متخلق به اخلاق اسلامی و دینی را حق همه دانست و اضافه کرد: اما کارشکنی و چوب لای چرخ دولت گذاشتن، خود جای انتقاد دارد که این کار در عملکرد منتقدان دولت نیز زیاد مشاهده می شود.
7355/1904
**خبرنگار: وریا کرمی/**انتاشر دهنده: مسعود احمدی

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.