سهراب احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه از بیشتر روستاهای سقز بازدید کردیم و این تخلفات در اکثر روستاها انجام شده لذا در حال بررسی و گشت زنی و شناسایی متخلفان هستیم تا از این تخلفات جلوگیری کنیم.

وی تخلفات و عملیات غیرمجاز روستاییان را در اراضی ملی، شخم زدن مراتع، احداث باغ در اراضی ملی بدون مجوز و ساخت خانه باغی و استخر برشمرد و بر جلوگیری از این تخلف ها در سطح شهرستان تاکید کرد.

وی افزود: متخلفان شناسایی و مراحل تکمیل پرونده و ارسال به مرجع قضایی برای طی مراحل قانونی رسیدگی در دست اقدام است.

احمدی با بیان اینکه با تشکیل کلاس‌های ترویجی، عقد تفاهم نامه با دهیاران، جذب همیاران طبیعت و گشت زنی در منطقه در حال مبارزه با این تخلفات هستیم، یادآور شد: کمبود نیرو، خودرو و راننده و مشکلات کمبود اعتبار کار ما را در راستای جلوگیری از این تصرفات مشکل کرده است.

وی اضافه کرد: این تخریب‌ها باعث کاهش سطح اراضی ملی و کم شدن مناطق قابل چرا برای دام‌ها و حیات وحش، از دسترس خارج کردن این منابع باعث ایجاد مشکل برای تامین آب احشام و حیات وحش شده، تخریب‌ها و شخم زدن‌ها هم باعث افزایش فرسایش خاک و کاهش ذخیره نزولات آسمانی و در نتیجه کاهش آب منطقه می‌شود.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سقز تاکید کرد: با متخلفان و کسانی که قانون را به تمسخر گرفتند به طور جدی و بدون گذشت برخورد می‌شود و مسببان این تخلفات طبق قانون مجازات می‌شوند.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.