سعدی نقشبندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال گذشته در کل استان یک هزار و ۲۸۷ فقره پرونده تخریب و تصرف عرصه های طبیعی تشکیل و ۹۴۵ هکتار از اراضی منابع طبیعی این استان با حکم قضایی رفع تصرف شد.

وی افزود: سال گذشته در مریوان به عنوان یکی از مهمترین قطبهای جنگلی استان ۶۴ هکتار اراضی منابع طبیعی در قالب  ۱۲۵ فقره پرونده  رفع تصرف صورت گرفت و  ۲۰۸فقره در مرجع قضایی شهرستان  مفتوح و در حال رسیدگی است.

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان اضافه کرد: با اعزام گروهی از  کارشناسان حفاظتی از مرکز استان و استقرار در اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان  به عنوان تیم  پشتیبان، شناسایی  مناطق  جدید دچار تخریب و تصرف در سطح شهرستان با استفاده از سامانه‌های ماهواره‌ای و حضور در عرصه‌های مورد شناسایی به منظور راستی آزمایی تسریع شده است.

نقشبندی یادآور شد: با هماهنگی  فرماندار، ریاست دادگستری و دادستان مریوان روند برخورد با سودجویان تشدید و برای ۲۸ متخلف  شاخص، حکم جلب صادر و از این  تعداد ۲۱ نفر آنان دستگیر و روانه زندان شدند .

از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۳۷۴ هزار هکتار آن را جنگل تشکیل می دهد، جنگل های این استان که جزو جنگل های زاگرس شمالی به حساب می آیند، در طول بیش از ۵۰ هزار سال گذشته تشکیل شده و به لحاظ محافظت از منابع آب و خاک، تولید محصولات فرعی، ذخایر ژنتیکی، مصارف درمانی، توانایی های اکوتوریستی و ارزش های زندگی، دارای اهمیت زیادی است.

جنگل های این استان که بخشی از جنگل های غرب کشور را تشکیل می دهد بیشتر اطراف شهرهای بانه و مریوان واقع شده و بعد از جنگل های شمال کشور در رتبه دوم اهمیت قرار دارند.

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی کردستان ضمن دعوت مردم به مشارکت فعالانه در امر حفاظت از منابع طبیعی به عنوان بزرگترین سرمایه ملی از شهروندان خواسته است گزارش تخریب، آتش سوزی و تصرف اراضی ملی را به سامانه رایگان و ۲۴ ساعته ارتباطی ۱۵۰۴ گزارش دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.