بختیار خلیقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای آرامش‌بخشی به بازار وتنظیم بازار کالا و خدمات، سازمان صمت استان با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، تشکل‌های خصوصی و سازمان‌های صنفی اقدام به اجرای پنج طرح اساسی ویژه ایام پایان سال می‌کند.

وی نظارت برکالاهای مورد عرضه در ایام پایانی سال و کمک به اقشار آسیب‌پذیر را از دیگر اهداف برگزاری این طرح‌ها اعلام کرد و افزود: این پنج طرح شامل طرح ذخیره‌سازی کالاهای اساسی، ذخیره‌سازی میوه و مرکبات ایام پایانی سال ویژه تنظیم بازار، برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا، طرح فروش فوق‌العاده و طرح نظارتی ویژه ایام پایانی سال است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه هیچ مشکلی برای تامین کالاهای اساسی در استان وجود ندارد، گفت: کالاهای اساسی مانند گوشت قرمز، مرغ منجمد، برنج، شکر و سایر کالاهای تنظیم بازار با قیمت مصوب توسط شرکت‌های تامین کننده از جمله شرکت غله و خدمات بازرگانی و پشتیبانی امور دام و تعاون روستایی ذخیره‌سازی شده است.

خلیقی اضافه کرد: علاوه براین شرکت‌ها، شرکت‌های پخش هم بیش از نیاز استان اقدام به ذخیره‌سازی روغن نباتی دراستان کردند.

وی با اشاره به اینکه از سه ماه پیش نسبت ذخیره‌سازی کالاهای اساسی در استان اقدام شده است، یادآور شد: از ۱۵ اسفند امسال تا ۱۵ فروردین سال آینده این کالاها در استان توزیع می‌شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار داشت: علاوه بر برنج هندی ۱۱۲۱ که توسط شرکت غله تامین‌شود به همت مباشرین بخش خصوصی هم برنج پاکستانی هم تامین شده و در تاریخ اعلام شده توزیع خواهد شد.

خلیقی افزود: در ارتباط با طرح دوم هم یک هزار و ۱۰۰ تن پرتقال و ۶۰۰ تن سیب درختی از استان‌های مبداء شامل مازندران و آذربایجان غربی خریداری شده است.

 وی اظهار داشت: میزان پرتقال خریداری شده در چهار سردخانه شهرهای سنندج، مریوان، سقز و قروه نگهداری می‌شود و سیب درختی خریداری شده هم در این هفته وارد استان خواهد شد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه از ۲۵ اسفند اقدام به توزیع این میوه‌ها می‌شود، گفت: قیمت این ۲ نوع میوه هم با توجه به قیمت متعارف استان‌های همجوار استان تعیین می‌شود.

خلیقی یادآور شد: طرح برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا یا بهاره به منظور تعدیل قیمت‌ها و کمک به اقشار آسیب پذیر و تنظیم بازار کالا در استان برپا می‌شود.

وی اظهار داشت: طرح فروش فوق‌العاده در سطح واحدهای صنفی معتبر و فروشگاه‌های بزرگ منتخب براساس ماده ۸۴ قانون نظام صنفی اجرا می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.