میزان مشارکت در انتخابات برخی از کشورهای غربی و به قول امروزی ها پیشرفته به سختی به ۵۰ درصد هم نمی‌رسد اما اصلا مبنای مشروعیت و تزلزل در حاکمیت‌ها و دولت‌های آنها قرار نمی‌گیرد.

اگر میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی چند کشور غربی و مهم را بررسی کنیم می‌بینیم که در آخرین انتخابات پارلمانی به عنوان مثال میزان مشارکت در کشورهای آمریکا ۴۱ درصد، بریتانیا ۶۵ درصد، سوئیس ۴۹ درصد، اسپانیا ۶۸ درصد، لیتوانی ۳۵ درصد، ژاپن ۵۹ درصد، فرانسه ۵۵ درصد، پرتغال ۴۶ درصد و اتریش ۵۳ درصد بوده است این در حالی است که میزان مشارکت مردم ایران در انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره‌های مختلف از بسیاری از این کشورها بهتر بوده و همواره بیشتر از ۵۰ درصد بوده است حتی در برخی موارد حتی به ۷۱ درصد هم رسیده است.

یکی از دلایل برجسته‌تر شدن اهمیت میزان مشارکت در رابطه با کشور ما هم استفاده از ابزار رسانه توسط دشمنان است که چنان این بحث را با اهمیت جلوه داده‌اند که تنها راه مقابله با جوسازی‌ها و جنگ روانی بیشتر علیه کشور فقط همان حضور  گسترده در انتخابات است.

بسیاری شاید گمان کنند که مسوولان کشور بدون هیچ دلیلی بر ضرورت حضور در انتخابات تاکید می‌کنند اما واقعیت این است که بدخواهان این مرز و بوم به دقت میزان مشارکت مردم را زیر نظر دارند و بشدت بدنبال کاهش حضور آنها در انتخابات هستند.

این کاهش حضور می‌تواند به ابزار مهمی برای کنترل افکار عمومی کشورمان و همچنین افکار عمومی جهان تبدیل شود که از این طریق اهرم‌های فشار را افزایش دهند و از سوی دیگر هر رفتار و عمل غیرقانونی و غیرشرعی خود علیه ایرانیان را به این بهانه که مردم ایران با حاکمیت همراه نیستند، مشروع جلوه دهند.

آنها از این طریق در بوق و کرنا کنند که میزان مشروعیت نظام کاهش یافته تا علاوه بر ایجاد دوقطبی و تفرقه در داخل کشور به هر نوع ممکن علیه ایران اقدام نمایند. این اقدام‌ها می‌تواند از اعتبار دادن به تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌ها و فشارها آغاز شود و تا حمله نظامی، اشغال و تجزیه هم دامنه آن گسترده‌تر شود.

بسیار صحبت از پشتوانه مردمی نظام جمهوری اسلامی شده اما باید این امر مهم را هم یادآور شد که سوای اهمیت حفظ نظام، امور مهم دیگری همچون همبستگی، پایداری، ماندگاری سرزمین ایران با همه داشته‌های کنونی آن و دوری این کشور از هر بلایی همچون بلاهایی که بر سر کشورهای‌ افغانستان، عراق و سوریه آمد هم وجود دارند که همان حضور مردم، یکرنگی و اتحاد مردم بوده که از این بلاها و اتفاقات کشور را دور نگه داشته است.

تبلیغات دشمنان در رسانه‌ها از مدت‌ها پیش از زمان انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی برای عدم مشارکت آغاز شده و با نزدیکتر شدن به زمان برگزاری (دوم اسفند) این هجمه‌های تبلیغی شدت بیشتری پیدا کرده است.

بدخواهان بیگانه از طریق رسانه‌های خود چه از زبان به ظاهر کارشناسانی که دعوت می‌کنند یا خواندن پیام و اعلامیه فلان گروه و دسته مخالف نظام که خود از کمترین مشروعیت و حمایت برخوردارند و چه از طریق گزارشات دیگر،  این حس ناامیدی و تلاش برای کاهش حضور را مدام تزریق می‌کنند.

آنها تنها به رسانه‌های دیداری و شنیداری خود اکتفا نکرده و در سایت‌های اینترنتی یا فضای مجازی هم بشدت این خط را پیگیری می‌کنند. ساکنین استان‌های مرزی از جمله کردستان اما باید تمایل بیشتری به حضور در انتخابات داشته باشند چون بیشتر از دیگر نقاط کشور محل طمع هستند و بیشتر امکان سوءاستفاده از این استان‌ها وجود دارد.

در آستانه راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات، مجموعه‌ای از مخالفین نظام اسلامی که زیر عنوان یک شورا گردهم آمده‌اند و قریب به اتفاق از اعضای گروهک‌های معاند تشکیل می‌شوند کنفرانسی در سوئد برگزار کردند که چندین تلویزیون وابسته به عربستان بویژه تلویزیون فارسی زبان این کشور آن را پوشش ویژه و زنده دادند.

این موضوع نشان می‌دهد عربستان تحت حاکمیت آل سعودی به عنوان رژیم وابسته به غرب که استبداد در داخلش به حدی است که حتی سابقه یک نوبت برگزاری انتخابات را نیر ندارد بدنبال تقویت تجزیه طلبان است و با برجسته کردن این موضوعات قصد دارد ایرانی چند پاره را رقم بزند. نتیجه تقویت تفکراتی همچون باور این گروهک‌ها توسط عربستان در کمترین و بهترین حالت موجب جدایی فکری و کاهش همبستگی میان اقوام مختلف و مرزنشینان با بقیه کشور می‌شود تا در نهایت شاهد ایرانی ضعیف‌تر باشند.

آنها این اهداف را از طریق کاستن از حضور مردم در انتخابات دنبال می‌کنند که در نتیجه آن شاهد تضعیف حاکمیت به دلیل تشکیل مجلس و دولتی ضعیف و کاهش مشروعیت نظام خواهیم بود.

فرمانده نیروی زمینی سپاه هم اخیرا گفته بود، تروریست‌های جیش الظلم، پژاک، کومله و دموکرات از تجهیزات مدرنی برخوردارند و این نشان می‌دهد که آنها از حمایت‌های همه جانبه ایالات متحده، عربستان سعودی و هم پیمانان آنها در منطقه بهره می‌برند.

حال که عربستان و دیگر دشمنان کشور همزمان از طریق تبلیغ برای کاهش حضور مردم در پای صندوق و حمایت رسانه‌ای از جدای‌خواهان در بعد جنگ نرم و تقویت گروهک‌های تجزیه‌طلب در بعد جنگ سخت در حال تلاش برای از هم پاشاندن یکپارچگی قلبی مردم و ارضی کشور است بنابراین کُردها و دیگر قومیت‌های کشور با در نظر گرفتن چشم طمع بیگانگان به کشورشان و چنین حساسیت‌هایی باید بیش از دیگر هموطنان دغدغه حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی را داشته باشند و پیام محکم‌تری به بدخواهانی که ذره‌بین خود را بر روی آنها گرفته‌اند، بدهند.

این موضوع تنها بُعدی از اهمیت مشارکت و حضور است و دلایل مهم دیگری همچون ضرورت تعیین سرنوشت مردم به وسیله اراده خودشان مبحث با اهمیت دیگری برای انگیزه حضور در انتخابات است که مقوله مورد نظر این گفتار نبود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.