خلیل رنجبر روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود یک هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز دختر و   پسر با نیاز ویژه متناسب با استعداد، توانایی وعلاقه خود و با توجه به امکانات و نیازهای جامعه در اردوهای یک‌روزه آشنایی با مشاغل شرکت می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزان دارای نیازویژه ذهنی، آسیب بینایی، شنوایی، معلول جسمی - حرکتی، چندمعلولیتی واُتیسم در ۸۸ مدرسه دوره‌های مختلف تحصیلی پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه دوره اول پیش حرفه‌ای و حرفه‌ای دوره دوم در شهرستان‌ها ومناطق تابعه استان در این برنامه شرکت می‌کنند.

رییس آموزش وپرورش استثنایی کردستان با اشاره به کسب اطلاعات و برنامه‌ریزی‌های شغلی، تقویت، توسعه فرهنگ کارآفرینی وخود اشتغالی به‌عنوان اهداف اصلی این بازدیدها اضافه کرد: دانش آموزان با نیازهای ویژه به این شیوه اطلاعات مفیدی را در زمینه مشاغل و ترسیم آینده شغلی کسب می‌کنند.

وی با بیان اینکه مفاهیم آموزش شغلی می‌تواند در خلال برنامه‌ریزی تحصیلی به دانش آموزان آموزش داده شود، یادآور شد: تلاش ما ایجاد زمینه وآماده‌سازی دانش آموزان با نیازهای ویژه برای ورود به بازار کار و داشتن یک زندگی مستقل برای تامین آینده آن‌ها است.

رنجبر تاکید کرد: آموزش شغلی نه تنها منجربه تربیت دانش‌آموزانی خودکفا واجتماعی می شود بلکه به تربیت نیروی انسانی کارآمد درمسیر رشد کشوروکارهای تولیدی مفید برای جامعه منجر می‌شود.

در سال تحصیلی جاری حدود هشت هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه استان مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.