آزاد حکمت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای ۳۰ هزار شماره در استان ظرفیت واگذاری سرویس FTTH ایجاد شده و در حال حاضر یک هزار و ۸۱۷ مشترک از این فناوری بهره‌مند هستند.

وی آمار واگذاری سرویس فیبر نوری به متقاضیان را در سال جاری بیش از ۸۲۰ مورد اعلام کرد و افزود: ظرفیت نامحدود، بستر امن، امکان استفاده کامل از اینترنت اشیا، سیستم مبتنی بر آی پی و امکان هوشمندسازی، از جمله امکانات و ظرفیت‌های استفاده از فیبر نوری است. 

مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه آساوله سنندج، اولین روستایی است که در کشور شبکه فیبر نوری در آن اجرا می‌شود، گفت: مسکن مهر دگایران سنندج، تازه آباد سقز، قای برده و بنی رزان بانه از جمله نقاطی هستند که به شبکه فیبر نوری متصل شده‌اند.

حکمت با اشاره به اینکه فیبرنوری یکی از پایدارترین راه‌های ارائه‌ اینترنت با کیفیت است که مشکلات سایر فناوری‌ها را ندارد، اضافه کرد: با بهره‌گیری از خدمات فیبر نوری می‌توان سرویس‌های مختلفی از جمله اینترنت، سرویس‌های چند رسانه‌ای و سایر سرویس‌ها را بر بستر دیتا با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی در اختیار مشترکان قرار داد. 

وی یادآور شد: از این پس کابل‌کشی‌ و واگذاری اشتراک‌های جدید تلفن ثابت در استان بر بستر فیبر نوری انجام می‌شود و متقاضیان می‌توانند از مزایا و خدمات این سرویس بهره‌مند شوند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اظهار داشت: طراحی و اجرای شبکه کابل در نقاط فاقد شبکه، تقویت کافوها و اجرای آبونه در نقاط مورد نیاز، ظرفیت سازی در شهرک‌ها ومجتمع‌های تازه تاسیس و تبدیل کافوهای مسی به نوری از جمله اقداماتی است که امسال انجام شده است.

در حال حاضر یک هزار و ۶۰۱ روستای کردستان از خدمات ارتباطی مخابرات بهره‌مند هستند و یک هزار و ۹۲۸ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۴۸۸ هزار و  ۷۷۹ خط آن با ضریب نفوذ  ۲۹،۸ درصد مشغول بکار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.