شهرام ملکی روز سه شنبه در جلسه بررسی وضعیت پروژههای عمرانی کامیاران اظهار داشت: شاخص آسفالت راه روستایی در کامیاران حدود ۴۱ درصد بوده که برای رسیدن به میانگین استانی و کشوری نیازمند پیگیری مدیران مربوطه و اختصاص اعتبارات لازم است.
وی اضافه کرد: با توجه به موقعیت مسیر کامیاران - سنقر و قرارگیری بخشی از آن در حوزه کردستان نیازمند تخصیص اعتبارات از محل ماده ۱۸۰ و انعقاد قرارداد آسفالت برای این مسیر است.
ملکی افزود: پروژههای عمرانی این شهرستان که نیازمند کار در کمیته برنامهریزی شهرستان است در محدوده شهرستانی اولویتبندی و جمعبندی و آن مواردی که بتوان علاوه بر اعتبارات استانی از اعتبارات ملی هم استفاده شود هماهنگی برای تسریع صورت میگیرد.
معاون امور عمرانی استانداری کردستان ضمن تاکید لازم مبنی بر تسریع در پیگیری اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی کامیاران گفت: رفع مشکلات قانونی مطرح شده میان دانشگاه علوم پزشکی و راه وشهرسازی در این خصوص ضروری است.
وی اظهار داشت: بررسی و اصلاحات مورد نظر در خصوص این بیمارستان انجام و نتیجه به منظور برگزاری نشستی استانی در خصوص تصمیم گیری نهایی و انتقال اسناد زمین در اسرع وقت انجام شود.
ملکی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی برای جابجایی تیرهای برق نیازمند مساعدت شرکت برق است اضافه کرد: شرکت برق باید با استفاده از شرایط قانونی که برای اجرای این کار وجود دارد در کمترین زمان ممکن در این راستا اقدام کند.
فرماندار کامیاران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مهمترین چالش این شهرستان مربوط به راههای روستایی است گفت: آسفالت راه ۱۷ روستای شهرستان از مطالباتی بوده که پیگیر آن بودهایم که تاکنون آسفالت راه ۶ روستا محقق شده و امیدواریم با حمایتهای استانی و در سال رونق تولید آسفالت بقیه راهها محقق شود.
مسعود الماسی اظهار داشت: در آسفالت و بهسازی راههای روستایی اولویتهایی مانند تولید و اشتغال، گردشگری و تردد زیاد مدنظر بوده که بر همین اساس آسفالت راه روستاهای تنگی ور و سرریز، مسیر کامیاران به سنقر، تعریض و تقویت ابنیه مسیر و جاده گردشگری به سمت پالنگان و جاده موچش در اولویت است.
وی به پروژه راهسازی در مسیر سنندج – کامیاران اشاره و اضافه کرد: برای کاستن از بار ترافیکی در این مسیر با توجه به تردد ماشینهای ترانزیتی و نفتکش وهمچنین کاهش آمار تصادفات و آسایش شهروندان نیازمند تسریع در اجرای پروژه هستیم که امیدواریم این موضوع به صورت جدیتر پیگیری و دنبال شود.
الماسی افزود: در سال جاری در کمیته برنامهریزی این شهرستان مبلغ ۹۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار جهت آسفالت و بهسازی راههای روستایی در نظر گرفته شده که امیدواریم با تخصیص این اعتبارات و پیگیری مدیران استانی جهت دریافت اعتبارات ملی شاهد بهبود شرایط راههای این شهرستان و افزایش رضایتمندی عمومی باشیم.
فرماندار کامیاران در ادامه از تخصیص اعتبار خرید زمین بیمارستان و هماهنگی لازم برای انتقال سند زمین به نام دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت : برای اجرای این طرح نیازمند همکاری سایر ادارات هستیم که در این خصوص رایزنی لازم با راه وشهرسازی و آب منطقه ای انجام شده تا موانع لازم برای اجرای پروژه برطرف شود.
وی اظهار داشت: در این محدوده بایستی تیرهای برق جابجا شود که امیدواریم با مساعدت مدیر عامل برق استان هر چه سریعتر انجام شود.
رئیس اداره ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: در حال حاضر ۱۷۶ کیلومتر از ۴۲۱ کیلومتر راه روستایی کامیاران آسفالت است که برای رسیدن به میانگین استانی نیازمند توجه ویژه است.
رامین محمودی از انعقاد قرارداد برای آسفالت ۳۰ کیلومتر راه روستایی در کامیاران با پیمانکار خبر داد و افزود : آسفالت حدود ۴ کیلومتر در دو سال اخیر بر اساس همین قرارداد انجام و با توجه به اولویت بندی صورت گرفته کار مطالعه و برنامه ریزی برای آسفالت سایر پروژها در حال انجام است.
شهرستان کامیاران با ۱۰۲ هزار نفر جمعیت در ۶۲ کیلومتری جنوب سنندج مرکز کردستان واقع شده است.