محمد صالح احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این نوع سمپاشی برای اولین بار در استان اجرا می شود و تاکنون کشاورزان پیشرو برای اجرای آن در سطح 100 هکتار ثبت نام کرده اند.
وی اضافه کرد: این نوع سمپاشی در مزارع گندم برای مقابله با انواع آفت ها از جمله سِن گندم انجام می شود که صرفه جویی در مصرف آب، افزایش سرعت عمل، کاهش هزینه های کارگری و دقت در عملیات از جمله مزایای سمپاشی با پهباد است.
احمدی افزود: هم اکنون استفاده از این پهباد در مزارع پنج تا 6 شهرستان استان از جمله کامیاران، قروه، دهگلان، سنندج، دیواندره و بیجار برنامه ریزی شده و احتمال می رود با آغاز طرح تعداد سطح این عملیات در استان افزایش یابد.
وی یادآور شد: مقرر شده با مساعد شدن شرایط جوی انجام این عملیات در مزارع استان آغاز شود و با توجه به اینکه اولین سال استفاده پهباد در سمپاشی مزارع است سازمان جهاد کشاورزی بخشی از هزینه های این طرح را پرداخت می کند.
در سال زراعی جاری 592 هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول گندم رفته که شامل 560 هزار هکتار دیم و 32 هزار هکتار آبی است.
پیش بینی تولید برای سال زراعی جاری یک میلیون و 200 هزار تن است که طبق برنامه ریزی های انجام یافته یک میلیون و 60 هزار تن مازاد بر مصرف کشاورزان خریداری می شود.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.